≡ Menu

Vezi statusuri de sarbatori de iarna superbe

Inca nu a nins, insa fiind in sezonul rece, putem sa punem cateva statusuri de sarbatori de iarna. Cu cat sunt mai originale cu atat mai bine, insa prind foarte bine. Important este sa fie vesele si sa arate ca aveti chef de vorba. Cei care folosesc cunoscutul site Facebook, pot sa gaseasca cateva interesante:
– De Craciun, daca vine la tine un tip gras si paros si te baga intr-un sac, nu te speria! I-am scris mosului ca te vreau pe tine de Craciun.
– De sfintele Sarbatori de iarna sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.
– Lumina acestei sarbatori sa va innobileze inimile cu mantuire si cu dragostea venita la Betleem. Un Craciun implinit si fericit!
РSa aveti parte de Sarbatori minunate pline de bucurie alaturi de cei dragi siįmpliniri pe toate planurile in noul An!
– Inconjoara-te de familie si prieteni, bucura-te de glasurile colindatorilor si de dansul fulgilor de nea. Astfel, spiritul Craciunului te va insoti tot anul si dragostea pe care o daruiesti celorlalti ti se va intoarce inzecit. Sarbatori Fericite!
– Bogatie cata vreti, sanatate pentru toti, iar la anul care vine sa va fie si mai bine!
– In prag de sarbatori, cu pacea, lumina si caldura in suflet, iti doresc sa ai parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa te bucuri si sa astepti cu nerabdare anul ce vine, un an mai bogat in impliniri, mai inalt in aspiratii si plin de succese. Sarbatori fericite!
– Sarbatorile de iarna sa va aduca multe bucurii, surprize si indeplinirea tuturor dorintelor.
– Mos Craciun stie cand dormim, stie cand suntem treji. Suna ca si cum Mos Craciun ar avea Facebook.
– In murmurul tainic al colindelor de Craciun, Sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire!
Statusuri de sarbatori de iarna noi:
– Miros de brad, parfum de flori, bat la ferestre uratori, sclipesc pe cer stele in mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si-n anii urmatori!
– Sarbatorile cand vin, sa va fie cosul plin, sa aveti pe saturate, casa plina, sanatate, punga sa geama de bani, mult noroc si La Multi Ani!
– La multi ani cu sanatate si la multi bani, cum n-ati sperat vreodata!
– Cu ocazia sarbatorilor de iarna iti doresc o vacanta plina de liniste, odihna, pace sufleteasca si implinire. Fie ca Anul Nou sa te surprinda alaturi de cei pe care ii iubesti.
– Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca. La multi ani!
Fie ca Sfintele Sarbatori de iarna sa-si reverse harul asupra ta si a celor dragi, sa-ti aduca linistea inimii si a mintii si sa-ti sporeasca sanatatea si belsugul, sa-ti implineasca gandurile si sperantele. La multi ani!
– Cu colinde de Craciun, va dorim un an mai bun, si cu dragoste crestina sa primiti in dar lumina, zurgalai de flori de gheata sa va bucure de viata, mult noroc sa aveti in toate, la multi ani cu sanatate!
– Ai primit un sms de la Mos Craciun: La multi ani si multa sanatate !

0 comments… add one

Leave a Comment