≡ Menu

15 urari onomastice pentru sarbatoriti, de trimis rapid

urari de onomasticaSunt zile in care nu aveti inspiratie si trebuie sa trimiteti felicitari si urari onomastice pentru prietenii vostri. In sprijinul acestei idei, am alcatuit o colectie de astfel de mesaje pentru ziua numelui, care pot fi scrise si trimise repede prin SMS.

Felicitari, urari onomastice super:

 1. Cele mai calde urari de bine, sanatate si fericire, de ziua numelui. La multi ani! si La multi bani!
 2. De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui!
 3. Toate florile din lume pentru tine! Sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire!
 4. Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate.
 5. La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!
 6. Pentru cea mai importanta persoana din viata mea, pentru tine, toata dragostea din lume… esti raza de soare din viata mea, esti lumina din intunericul vietii mele…Te iubesc…
 7. Fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire! La multi ani!
 8. Pentru ca esti atat de bun, de dragut si de loial, imi doresc ca Sfantul al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata. Te iubesc!
 9. Iti doresc sa te impiedici de un bolovan de noroc, Sa calci intr-o balta de fericire, Sa te stropesti din cap pina-n picioare de iubire si sa fii sanatoasa.
 10. Iti trimit cu dragoste o urare cu ocazia acestei zile atat de speciale!
 11. De toti ai fost tu azi numit, in lacas Sfant chiar pomenit! Ma alipesc gingas si eu, dorindu-ti bine mereu. Numele ce-l porti de Sfant, poarta-l cu mandrie multa! Sa-ti dea putere si tarie, ani samatosi si bucurie! Un inger pazitor..iti doresc eu tie!
 12. Ziua numelui este facuta dintr-un milion de clipe, iar in fiecare clipa sta promisiunea implinirii viselor si planurilor tale speciale … un La multi ani din toata inima!
 13. De fiecare data cand te uiti la aceste flori sa stii ca cineva, departe, se gandeste la tine. As vrea sa fie mai multe moduri in care sa-ti spun ce insemni pentru mine. Iti trimit cate un sarut ascuns in petalele fiecarei flori.
 14. O sa-ti trimit cu dragoste mesaje sms cu urari La multi ani, prietenia noastra inseamna pentru viata mea… cei mai frumosi ani.
 15. Azi e ziua ta si singura posibilitate este de a te felicita prin internet. Sper ca un an in plus sa te ajute sa descoperi unde e dragostea adevarata. La multi ani!
0 comments… add one

Leave a Comment