≡ Menu

La multi ani de Sfantul Stefan, citeste 8 urari

In data de 27 decembrie sarbatorim pe Sf.Stefan, aceasta sarbatoare fiind in a 3-a zi de Craciun. Ar trebui sa trimiteti mesaje, urari si SMS-uri celor care poarta numele de Stefan , precum si diminutivele de Fanny, Stefania, Fane, Fanica, Fanel, Fanita, Stefanel, Fana, Stefanita, Fanica, Stefi si Stefanela. Cateva sugestii de La multi ani, scrise cu talent:

1. Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Sf Stefan, al carei nume in porti, sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca toti pasii si sa iti lumineze calea in viata.

2. La multi ani, Stefan! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea, asa si tu imi luminezi mie viata. Sa iti fie viata senina ca rasaritul de soare, iar sufletul mereu curat si tanar ca roua de pe flori. Iti doresc o zi de neuitat!

3. Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor care iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii, multa sanatate, iar Dumnezeu sa iti calauzeasca si sa oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine! La multi ani!

Cand ai de gand sa trimiti o urare oficiala onomastica, trebuie sa alegi cu grija din mai multe variante, astfel ca trebuie sa vezi care este cea potrivita. Citeste si altele:

4. Iti urez din tot sufletul noroc, sa iti gasesti pacea si fericirea, sa nu versi nicio lacrima si sa traiesti fiecare clipa astfel incat sa nu regreti nicio secunda trecuta! Cele mai bune urari de la mine.

5. Stefania, sper ca bucuriile sa nu se termine, visurile sa devina realitate iar calea vietii sa fie presarata cu flori si dragoste. La multi ani!

6. Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani! La Multi Ani!

7. Iti urez sa ai o zi a numelui la fel de luminoasa precum aripile unui fluture, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori de trandafir.

8. Sper ca ziua dumneavoastra sa fie plina cu lucruri minunate – raze de soare si rasete, dar si multe surprize placute. Sper ca bucuriile sa nu se termine, visurile sa devina realitate iar calea vietii sa fie presarata cu flori. La multi ani, Stefan!

0 comments… add one

Leave a Comment