≡ Menu

Urari de sarbatorile de iarna care sunt foarte aproape

Haideti sa trimitem inca de pe acum urari de sarbatorile de iarna, care se apropie extrem de repede. Peste numai cateva zile vom sarbatori Craciunul, iar mai apoi, vom merge la petrecerea de Revelion. Si ca sa fiti originali, puteti fi voi primii care trimiteti urari de sarbatorile de iarna. Selectati ceea ce va place din lista de mai jos:
– Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca liniste, caldura si armonie in suflet. Craciun fericit si un An Nou plin de impliniri!
– Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!
– Iti doresc un Craciun si un Revelion fericit alaturi de familie si prieteni, sa te distrezi si sa te relaxezi… si, cel mai important, sa nu faci nimic din ceea ce eu nu as face! Mosul te vede! Ho-ho-ho!
– De Sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi, si inima pentru speranta bucurie si lumina. Sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din fata noastra va fi presarat cu impliniri.
– Sarbatorile cand vin, sa va fie cosul plin, sa aveti pe saturate, casa plina, sanatate, punga sa geama de bani, mult noroc si la multi ani!
– Bucuria Craciunului sa tina pana in zori si un cor de craciunite sa-ti cante de Sarbatori!
– Clinchetul clopoteilor, mireasma crengilor de brad, sa va aduca farmecul sarbatorilor,
bucurie in suflet, iar noul an belsug si fericire!
– Fie ca sarbatoarea sfanta a Craciunului sa va umple casa de dragoste, lumina, fericire si liniste sufleteasca!
– Bradul e impodobit, Mosul inca n-a sosit, Incepeti sa colindati, Si pe el sa-l asteptati. Va veni la fiecare, Cu cadouri si-o urare: Un Craciun plin de iubire, Sanatate, fericire, Mult noroc si impliniri Si ani plini de bucurii.
– Lumina sfanta venita in Ajun sa va aduca in suflet Craciunul. Sarbatori de vis alaturi de cei dragi!
– Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!
– Sub crengutele de brad impodobite cu stelute de nea, sarbatoarea Craciunului sa va gaseasca bucurosi, frumosi, sanatosi si mai ales, alaturi de cei dragi. Sarbatori Fericite!
– Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

0 comments… add one

Leave a Comment