≡ Menu

11 urari de nunta pentru miri, de Casa de piatra

urari de nunta pentru miriAveti prieteni sau rude care se casatoresc? Daca da, atunci trebuie sa transmiteti urari de nunta pentru miri, care sa arate ca sa arate ca va bucurati pentru fericirea lor.

Acestea vor trebui transmise in persoana, si nu felicitari prin email sau telefonul mobil, cu exceptia cazului in care sunteti in alta tara mai indepartata. Insotite si de un buchet frumos de flori, aceste urari pentru miri pot fi spuse foarte frumos si la Primarie, cand cei doi isi legalizeaza relatia.

Sau le puteti scrie pe plicul dat cadou, de la finalul petrecerii. Alegeti voi de mai jos, cateva texte pentru miri:

1. Astazi este cea mai frumoasa zi din viata voastra! Fie ca zilele voastre sa fie si de astazi inainte la fel de fericite si insorite iîn armonie si dragoste iar dorintele voastre sa devina realitate!

2. Fie ca mariajul vostru sa fie tesut numai cu fericire, vesti bune si fie ca dragostea voastra sa fie eterna!

3. Va uram sa fiti fericiti impreuna in urmatorii o suta de ani!

4. Fie ca viata sa fie frumoasa pentru amandoi, sa traiti frumos si sa fiti un exemplu demn de urmat. Va doresc sa traiti iubirea vesnica pana la adanci batraneti. Sa fiti fericiti!

5. Casatoria este o binecuvantare de care va veti bucura de-a lungul vietii. Va ofera multe bucurii, multa placere si armonie in viata vostra ca sot si sotie. Fie ca mariajul vostru sa fie presurat numai cu fericire, vesti bune si fie ca dragostea vostra sa fie eterna!

6. Va uram ca sunetul paharelor cu vin si stralucirile din ochii vostri sa va insoteasca toata viata! Fiti impreuna si iubiti-va!

7. De ziua nuntii voastre, va dorim sa va bucurati cu adevarat de ce e drag si frumos, de numeroasele daruri pe care vi le va oferi viata de acum încolo.

8. Fie ca viata voastra impreuna sa fie o adevarata aventura, sa va bucurati impreuna de orice moment si sa va traiti viata in fericire si totala armonie. Casa de Piatra!

9. La nunta voastra v-am facut un transfer bancar anual de 365 de zile cu noroc, sanatate si fericire. Sa le folositi cu dragoste si optimism!

10. Sunteti deja doua inimi intr-una, doua sorti intr-una. Fiti fericiti,intelepti, sanatosi si cinstiti!

11. Un cadou de dragoste pentru inceputul vietii voastre ca sot si sotie. Sa va iubiti din ce in ce mai mult! Casa de piatra!

0 comments… add one

Leave a Comment