≡ Menu

Urari de majorat pentru fete si baieti- La multi ani de 18 ani

mesaje de majoratVarsta de 18 ani este una foarte speciala. Practic, majoratul este reprezentat de momentul trecerii de la adolescenta la faza de adult. Nu de putine ori ati participat la petreceri, cand ati venit si cu un cadou pentru sarbatorit.

Alaturi, o felicitare in care trebuia sa scrieti o urare. Daca nu aveti nici o vaga idee despre ce sa scrieti, va las cateva fraze ce contin mesaje de majorat pentru baieti si pt fete:

-Pentru o fata de vis si o colega de milioane, de la colegul si prietenul ei: Sa fii iubita asa cum meriti! Cu drag, prietenul tau.

-Copilaria a pleca, adolescenta s-a terminat, 18 ani te-ai jucat. Acum incepe viata, fericire, bucurie si sanatate iti doresc in continuare. La multi ani!

-Azi implinesti cea mai frumoasa varsta a vietii si o viata noua te asteapta inainte, o viata care iti doresc sa-ti fie plina de dragoste si fericire. La multi ani !

-18 flori ai adunat in buchetul vietii tale si deja baietii incep sa-i admire frumusetea si sa-l doreasca pentru ei. Tu alege cu grija cui ai sa te daruiesti ca sa fii iubita cu adevarat si sa gasesti fericirea durabila.

-O fata frumoasa pe dinafara valoreaza milioane dar o fata frumoasa si pe dinauntru e nepretuita. Fericit va fi cel care v-a primii toate darurile tale, dar si eu sunt fericit ca am avut placerea sa te cunosc si sa ma bucur de prezenta ta. Cu mult drag…

-Sa fii mereu tanara, frumoasa si cu acelasi spirit vesel! Sa nu ne uiti nici la 100 de ani! Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite!

-Ai ajuns la majorat acum dar in inimile noastre vei ramane mereu aceeasi fetita zglobie si scumpa ca un fluturas. Sa fii iubita si sa fii fericita asa cum meriti.

-Sa fii iubit cum meriti, sa fii dorit cum iti sta bine, sa ne iubesti si tu la fel cum te iubim si noi si nu uita ca toate te v-or costa in viata numai dragostea adevarata o s-o primesti gratis.

-Esti liber acum, liber sa alegi ce vrei si mai ales esti liber sa iubesti. Dragostea adevarata este giuvaierul cel mai frumos al fericirii si iti doresc sa il gasesti si tu intr-o zi si sa ramana al tau pentru totdeauna!

-Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La multi ani!

-De majorat nu pot sa-ti daruiesc decat un cadou al dragostei pentru ca dragostea va fi cel mai scump si mai pretios dar pe care il vei primii in viata.

-Implinesti 18 ani!
Esti adult!
Esti matur!
Esti responsabil!
Si pentru toti adolescentii, acum esti batran!
La multi ani!

-E ziua ta de nastere, ai inplinit 18 ani, daca citesti acest mesaj inseamna La multi ani!

0 comments… add one

Leave a Comment