≡ Menu

Urari de Craciun pentru Facebook de trimis prietenilor

sms craciun fericitCum toata lumea si-a facut cont pe renumitul site de socializare, s-ar cuveni sa vedem si cateva urari de Craciun pentru Facebook. Acestea sunt cateva variante text, insa mai frumos, puteti face urarile live pe Facebook, prin intermediul servicilui de video si voce, care merge perfect. Oricum ar fi, numai sa trimiteti mesajele voastre!
– De Craciun iti doresc sa ai parte de tot ce este mai frumos pe lumea asta !

– Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum s in anii urmatori!

– Tii minte ziua de ajun in care colindam tot satul prin nameti pana-n brau si numaram imbujorati colacii capatati de pe la sateni? Il asteptam pe Mos Craciun si n-aveam nici o grija. Iti urez sa retraiesti de sarbatori un strop din starea aceea de copil fericit si sa astepti cu aceeasi incredere ce-ti va aduce Anul Nou!

–  Fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatare, belsug si fericire!

– Sarbatoarea Nasterii Domnului sa va aduca alaturi de cei dragi la masa belsugului si a implinirilor pe toate planurile. Craciun Fericit!

– Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat!

– Se spune ca in seara de Craciun, la fiecare clinchet de clopotel o dorinta se indeplineste! Iti urez sa petreci sarbatorile cu sufletul plin de dorinte, in clinchet de clopotei! Craciun Fericit!

– Bucuria Craciunului sa tina pana in zori si un cor de craciunite sa-ti cante de Sarbatori

– Hai sa fim din nou prieteni, astazi e din nou Craciun, eu iti dau iubirea mea, cea care tie-ti lipsea. Sarbatori fericite !

– Iti doresc un Craciun si un Revelion fericit alaturi de familie si prieteni, sa te distrezi si sa te relaxezi…si cel mai important…sa nu faci nimic din ceea ce eu nu as face! Mosul te vede! Ho-ho-ho!

– Sarbatorile cand vin, sa va fie cosul plin, sa aveti pe saturate,casa plina,sanatate, punga sa geama de bani, mult noroc si l-a multi ani!

– Mos Craciun mi-a promis ca-mi va aduce anul acesta ceva frumos si nostim daca voi fi cuminte. Am fost cel mai cuminte baiat din lume si acuM te voi avea in sfarsit!

– A venit Craciunul…zambeste, viseaza, puneti dorinte, e vremea sa credem in magia zilelor de sarbatoare! Craciun Fericit!

– Sfintele Sarbatori de Craciun sa va aduca fericire cata poate Mosul sa duca, bucurie  cat pot spiridusii sa care, si multa dragoste cat pot renii sa zboare!

– Un batranel cu chipul drag, va veni la voi in prag, sa nu-l goniti e Mos Craciun, si v-aduce-un an mai bun!

– Mos Craciun cu barba alba, scoate usor din desaga darurile cerului, bunatate omului, sanatate, mult noroc, bani si multa fericire, la multi ani si numai bine.

– In murumurul tainic al colindelor de Craciun sarbatorile de iarna sa va aduca lumina in ganduri, caldura in suflet, sanatate si fericire. La Multi Ani!

– De Craciun deschide-ti sufletul, primeste bucuria acestei sarbatori in inima si daruieste ganduri bune si iubire! Craciun Frumos!

0 comments… add one

Leave a Comment