≡ Menu

Un weekend relaxant face bine la sanatate

weekend fainSaptamana de munca te face sa alergi de ici si pana colo, in functie de diversele activitati care intervin. Fie ca sunt programate din timp, fie apar de pe o zi pe alta, trebuie sa faci fata cerintelor.

Reactia fireasca a organismului este oboseala accentuata, care se acumuleaza si duce la rezultate mult mai slabe la munca. Ideal ar fi, ca dupa cele 5 zile lucratoare, sa avem un week-end undeva departe de rutina zilnica.

Astfel, putem uita de problemele imediate si chiar sa ne relaxam. Si pentru ca peste putin timp se anunta un sfarsit de saptamana prelungit, generat si de sarbatoarea legala de Rusalii, ar fi bine sa putem merge intr-un colt de tara.

Pentru a fi linistiti pe deplin, cel mai indicat ar fi sa mai uitam si de telefoanele mobile, care pot fi si ele un motiv de agitatie. Sa raspunzi, sa fii atent la interlocutor…

Citeam acum, despre prohibitia la pescuit din acest an si am constatat ca aceasta perioada se apropie de final. Asadar, peste putin timp, putem merge sa ne relaxam si la o partida de pescuit. Tu cum iti propui sa te relaxezi in concediu sau la final de saptamana?

0 comments… add one

Leave a Comment