≡ Menu

Cum ne umplem timpul pe vremea de afara cu ploaie sau ninsoare?

Vremea de afara este mohorata, ploaia alternand cu lapovita sau ninsoarea. Data fiind aceasta stare, ne punem intrebarea: cum putem sa umplem timpul liber? O prima alternativa ar fi vizionarea unor emisiuni la TV, care sa fie pe placul nostru.

Eventual, poate gasim si un film bun care sa ne placa. Pe langa activitatile casnice, ar fi o prima varianta, intr-o zi. Intr-o alta, puteti merge la unul dintre hypermarkeurile din zona si unde puteti petrece cateva ore, printre produse.

O alta varianta ar fi sa mergeti cu prietenii la un suc sau o cafea si sa va integrati intr-o discutie pe diverse teme. Vremea de afara limiteza totusi optiunile de petrecere a timpului.liber, insa ar mai fi ceva idei. Printre altele, puteti sa va vizitati rudele, asta dupa ce va anuntati cu ceva vreme inainte. Nu de alta, dar s-ar putea sa nu ii gasiti acasa la momentul vizitei.

Pe langa toate acestea, se mai poate naviga pe internet, se poate socializa in mediul virtual sau se pot citi articole de presa. Cei care doresc sa isi expuna ideile, o pot face pe un blog personal. Toate aceste idei se pot combina intre ele, astfel ca vremea de afara nu trebuie sa fie un motiv doar de somnolenta. Putem sa fim activi, chiar daca afara e vreme mohorata.

0 comments… add one

Leave a Comment