≡ Menu

Umbrela, un accesoriu important, ce trebuie avut la indemna

umbrela accesoriuDe multe ori, la primele ore ale diminetii, soarele straluceste, fara vreun semn ca ploaia ar veni. Peste doua sau trei ore, poate chiar mai repede, vremea se poate schimba radical.

Umbrela este un accesoriu care n-ar trebui sa lipseasca nimanui. Daca v-a prins vreodata ploaia si n-ati avut-o la voi, v-ati spus ca data viitoare treceti pe la magazin. Intr-un final, ati uitat cu desavarsire de umbrela, pana la prima ploaie.

De cateva zile, ploaia isi face aparitia, exact cand lumea iese de la serviciu, motiv de imbulzeala in statiile de autobuz si pe strazi. Cel mai important accesoriu pe care il putem vedea pe strada cu aceasta ocazie este umbrela.

De diverse dimensiuni si culori, acestea pot fi gasite la preturi rezonabile, lucru imbucurator. Sunt si modele mai scumpe, care sunt si mai durabile in timp. Cele mai practice sunt cele care se pliaza la maxim si care pot si purtate intr-o plasa sau servieta fara sa incurce cu ceva. In aceste zile, va trebui sa le purtam in permanenta la noi, din cate se vede…

0 comments… add one

Leave a Comment