≡ Menu

Nou: Felicitari de nunta pentru miri, mesaje de casa de piatra

mesaje ziua nuntiiToasturi de nunta pentru miri-cele mai frumoase si mai bune mesaje de Casa de piatra!
In perioada cand se fac nunti, trebuie sa ne gandim la cateva urari de nunta, care sa fie pe placul acestora. Cu cat mai originale, cu atat mai bine!

– Petale de trandafiri sa va infrumuseteze calea vietii, iar dragostea sa fie singura incatusare! Sa fiti sanatosi, veseli si fericiti! Casa de piatra!

– Fie ca viata sa fie frumoasa pentru amandoi, sa traiti frumos si sa fiti un exemplu demn de urmat. Va doresc sa traiti iubirea vesnica…pana la adanci batraneti.

– Va uram ca sunetul paharelor cu vin si stralucirile din ochii vostri sa va insoteasca toata viata! Credeti in minuni, dar nu va bazati pe ele! Fiti impreuna si iubiti-va!

11 urari de nunta pentru miri, de Casa de piatra

– Fie ca mariajul vostru să fie tesut numai cu fericire, vesti bune si fie ca dragostea voastra sa fie eterna. Casa de piatra!

– Sa aveti o casnicie fericita si toate dorintele si sperantele cu care ati pornit pe acest drum impreuna, sa vi se implineasca! Casa de piatra si vise implinite!

– Credinta face totul posibil, dragostea face totul usor. Tineti cont de iubirea pe care o purtati unul celuilalt. Iertati cand unul greseste, iubiti si bucurati-va impreuna. Casa de piatra!

– Va doresc din tot sufletul sa aveti parte de cel mai mare cadou de la Dumnezeu: fericirea. Casa de piatra!

– De ziua nuntii voastre va dorim sa va bucurati cu adevarat de ce e drag si frumos, de numeroasele daruri pe care vi le va oferi viata de acum incolo. Casa de piatra!

– Multa dragoste si dorinte implinite cu ocazia nuntii voastre! Va sta atat de bine impreuna, fericirea sa citeste pe chipul vostru! Dumnezeu sa va tina la fel de fericiti toata viata!

– Ziua nuntii voastre vine si trece, dar dragostea voastra va doresc sa dainuie pentru totdeauna!

– Felicitari pentru cuplul perfect, pentru voi! Va doresc casa de piatra si o viata fericita ca in basmele cu printese si printi!

0 comments… add one

Leave a Comment