≡ Menu

12 texte urari de nunta, idei pentru discurs

texte urari de nuntaSuntem in plin sezon de nunti, iar numarul acestora se mareste pe masura ce ne apropiem de toamna. Se obisnuieste ca nasii sa spuna cateva cuvinte frumoase, adica toasturi pentru nunta superbe, moment care trebuie ales cu mare grija.

Frazele clare si urarile pentru miri si invitati pot face ca nasii respectivi sa fie foarte apreciati in mica colectivitate, prezenta la nunta. Mesajul trebuie sa fie personalizat, putandu-se aminti momente placute din viata celor doi miri, asortate cu fraze haioase, menite sa starneasca zambete.

Cel care tine un asemenea discurs trebuia sa tina cont de cateva aspecte foarte importante:
-sa vorbeasca clar si tare;
-sa isi argumenteze ideile;
-sa nu se intinda foarte mult cu toastul de nunta, intrucat mesenii doresc sa petreaca;
-sa vorbeasca cat mai natural, sa glumeasca si sa dea tonul bunei dispozitii;
-sa nu uite sa faca urarile pentru miri.

Foarte multe idei legate de nunta respectiva ar trebui sa le aveti chiar voi, stiind poveste de iubire a mirilor, dar si intamplarile hazlii la care ati luat parte. Un toast de nunta trebuie tinut de un bun orator, care sa fie un bun catalizator al distractiei.

Cateva puncte de pornire pentru acest discurs gasiti in cateva fraze gasite pe net:

 1. Toata viata sa va iubiti ca in prima zi! Sa aveti parte de dragoste si sa fiti uniti intotdeauna! Sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun, sa va bucurati unul de altul si impreuna de viata!
 2. Fie ca dragostea voastra sa fie fara sfarsit, la fel ca cercul infinit din verighetele voastre.
 3. Casatoria este o binecuvantare de care va veti bucura de-a lungul vietii. Va ofera multe bucurii, multa placere si armonie in viata vostra ca sot si sotie.
 4. Fie ca mariajul vostru sa fie presurat numai cu fericire, vesti bune si fie ca dragostea vostra sa fie eterna!
 5. Fie ca viata voastra impreuna sa fie o adevarata aventura, sa va bucurati impreuna de orice moment si sa va traiti viata in fericire si totala armonie. Casa de piatra!
 6. Acum iubirea incepe sa invete ce inseamna rabdarea si iertarea, increderea si cinstea, altruismul, consecventa, curajul si daruirea. Sunt itele din care se tese o casnicie!
 7. Casatoria : o uniune constand dintr-un stapan , o stapana si doi sclavi , adunati cu totii in numai doi oameni.
 8. Nunta voastra va fi o sarbatoare a iubirii pentru noi toti si nu o v-om putea uita niciodata; sunteti facuti unul pentru altul. Iubiti-va mult!
 9. Vreau sa ridic paharul in cinstea mirilor. Fie ca aceasta zi sa fie inceputul unei frumoase si trainice casnicii! Iar la anul, sa jucam si la botez!
 10. Dragi miri! Va urez multa fericire, sanatate si implinirea tuturor dorintele. Va doresc sa va iubiti la fel de mult si la nunta de aur!
 11. Aceasta zi este una speciala pentru cei doi miri! Este ziua in care isi unesc destinele si formeaza o noua familie! Haideti sa fim alaturi pe mire si mireasa in acest minunat moment. Sa fiti fericiti!
 12. Casatoria este binecuvantarea de care va doresc sa va bucurati de acum inainte. Casa de piatra!
0 comments… add one

Leave a Comment