≡ Menu

Texte de Revelion si mesaje de Anul Nou

texte revelion la multi aniNe pregatim sa trecem pragul dintre ani. Este momentul sa trimitem din timp texte de Revelion si mesaje amuzante de Anul Nou, pentru a fi siguri ca acestea ajung la destinatari. Cateva sugestii de astfel de texte:

– Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire, Si cu multa fericire!

– Va doresc un sfarsit de an imbelsugat si plin de bucurii! La multi ani!

– Sa-ti aduca anul nou tot ce n-ai avut si iti doreai! La multi ani!

– Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura, iar norocul sa te urmeze oriunde… Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite!

– Acum, cind sarbatorile crestine se apropie cu repeziciune iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine.

– Iti doresc atatea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima.

– La prag de ani, fulgii de nea sa se transforme in tot atatea dorinte indeplinite. La multi ani!

– Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2018 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri!

– La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!

– In aceasta seara magica lasa grijile deoparte si inchina un pahar de sampanie pentru toti romanii . La multi ani !

– Acum, cand sarbatorile crestine se apropie cu repeziciune iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine si saruturi o mie.

– Sa prinzi aripi pentru a trece cu usurinta peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos si bucura-te cu adevarat. Petrece frumos la inceput de an pentru a trai senzatii tari tot anul! La multi ani!

– Sarbatoarea Anului Nou sa va dea putere de munca, intrucat asa va veti permite multe bucurii. La multi bani!

– Fie ca anul care incepe sa ti se astearna in cale, poteca neteda , vegheata de stelute norocoase si ingeri balai! Iar dorintele tale, toate-toate sa se implineasca, cate una in fiecare zi! La multi ani!

– A mai trecut un an! Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit… Fii mandra ca ai ramas acelasi suflet cald.

– Noul an sa va aduca belsug in casa, bucate pe masa, valuta in cont, un iaht in port, motor pe autostrada si vecinii ca sa vada. La Multi Ani!

– Un an nou, cu certificat de garantie. Oferta valabila doar in noaptea de 31 Decembrie 2017 – 1 Ianuarie 2018!

– Anul nou-o bucurie viata toata sa va fie! Bani, masina, fericire, sanatate si iubire. Nu-i de-ajuns sa le doresti.. tipa, lupta, da din coate, Asa le obtii pe toate! La multi ani si sanatate.

– Iti doresc un an nou mai bogat decat anul ce-a trecut, sa obtii tot ceea ce-ti doresti: femei, bani, s-o casuta ca-n povesti

– In seara dintre ani te invit sub o crenguta de vasc sa ne punem aceeasi dorinta si sa o facem sa se implineasca in anul ce va urma. Accepti invitatia?

0 comments… add one

Leave a Comment