≡ Menu

SMS TE IUBESC ENORM de mult noi doar pentru indragostiti

SMS TE IUBESC ENORM DE MULT:
Tu m-ai invatat sa cred, sa sper si sa iubesc asa cum nu am mai iubit vreodata. Vreau sa-ti spun ca te iubesc mult de tot!

Te iubesc mult, asa cum nu imi imaginam vreodata ca pot iubi pe cineva. Si asta e doar inceputul!

Nu stiu cine esti, nu stiu de unde esti; dar nu asta conteaza atunci cand iubesti! As vrea sa stiu ce gandesti, as vrea sa stiu ce doresti; as vrea sa fiu si eu in viata ta un trandafir pe care sa-l iubesti!

Fara tine nu pot sa traiesc! Esti totul pentru mine si te iubesc!

E atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut. E atat de frumos sa iubesti si sa fii iubit.

Esti soapta de iubire care imi dezgheata inima. Te iubesc mult!

Te iubesc ca-n prima zi, cand raze de soare aurii, cadeaua usor purtate de vant, asupra noastra pe Pamant.

Pentru ca te iubesc, nimic nu mi se pare greu pe lumea asta. Pentru ca te iubesc tu esti centrul Universului meu. Pentru ca te iubesc viata mi se pare prea scurta. Pentru ca te iubesc, pentru ca te iubesc, si doar pentru asta am devenit un alt om! Iti multumesc ca existi…

Te iubesc si doar langa tine vreau sa traiesc! Nu-mi pasa de ce zice lumea, nu-mi pasa de ce zic ai mei, pentru mine doar tu contezi!

Frumusetea vietii mele, esti singurul meu motiv pentru care zambesc cand ma trezesc dimineata! Te iubesc!

Te-am ales din mii de stele sa fii iubirea vietii mele, sa fiu a ta, sa fii al meu; te voi iubi mereu, scumpul meu!

Iubeste-mi ochii, dar lasa-mi privirea senina… cuprinde-mi mainile, dar lasa-mi mangaierile… saruta-mi buzele, dar nu-mi strivi soaptele nerostite inca…

Te iubesc! un cuvant usor de spus, greu de inteles, niciodata suficient de argumentat, totdeauna exprimarea dragostei, o amagire a fericirii, deseori rostit din inima, cateodata atat de necesar si totusi singurul cuvant care face diferenta!

Te iubesc cu pasiune si iti fac un juramant ca esti singura fiinta ce-o iubesc pe-acest pamant!

Dragostea e cel mai ciudat joc deoarece ori castiga amandoi, ori pierd! Ma bucur ca am fost victoriosi in ciuda obstacolelor!

Iubirea mea, nu stiu sa-ti spun in cuvinte ce insemni pentru mine… mi-ai readus speranta si lumina in suflet, poate tu nu realizezi acest lucru, te iubesc mult de tot!

Te iubesc. Simplu. Nimic mai mult.

Daca luna ar iubi noaptea cum te iubesc eu pe tine, soarele nu ar mai rasari niciodata!

Esti un trandafir crescut in inima mea, promit sa devin apa, aer, pamant sa nu te ofilesti, dar promite-mi ca vei inflori doar pentru mine. Te iubesc!

Sa iubesti inseamna sa traiesti prin celalalt, sa simti nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i darui. Sa iubesti inseamna sa te completezi prin celalalt. Te iubesc!

0 comments… add one

Leave a Comment