≡ Menu

SMS de noapte buna noi-mesaje super

SMS de noapte buna- mesaje noapte buna
Acum , la ceas de seara, se cuvine sa transmitem SMS de noapte buna persoanei pe care o iubiti foarte multi. Daca inca nu ati facut acest lucru, puneti mana pe telefon si tastati unul dintre mesajele de noapte buna, care poate face ca iubita sau amantul vostru sa viseze frumos.
– Cu aripi de fluturas, vine in somn un ingeras si ghici ce are pentru tine? Pupici dulci de la mine ca sa poti dormi mai bine.
– Noapte buna, vise placute, puricii sa te sarute!
– In noaptea trista care ne desparte, de vei simti in jurul tau suspine, sa nu te sperii, e dorul meu ce vine s-adoarma langa tine, noapte buna!
– Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa-ti vegheze somnul iar ingerii sa-ti indulceasca visele… inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc. Noapte buna.
– Daca sfarsitul acestei zile ti-a adus o umbra recenta in inima ta, sper ca urarea de noapte buna iti va incalzi inima.
– Daca dorul tau n-ar fi toata noaptea as dormi.. dar el vine fara veste si pe mine ma trezeste!

https://www.kosmyn.com/mesaje-de-noapte-buna-ca-sa-ai-o-noapte-buna/

– De la un beep se ajunge la o intalnire, de la o intalnire la un sarut, de la un sarut la o noapte de amor..ce zici imi dai un beep si iti voi spune noapte buna in direct.
– As vrea sa fiu o floare in mainile tale, un zambet pe buzele tale, raza de luna care iti spune seara noapte buna.
– In acest moment 3,7 milarde de oameni dorm, 2,3 milioane se indragostesc, 4,1 milioane mananca, dar o singura persoana draguta din toata lumea citeste acest SMS . Noapte buna !

0 comments… add one

Leave a Comment