≡ Menu

Se poarta mai nou: site-uri create pentru Facebook

site-uri pentru facebookMai toata lumea este abonata la anumite pagini de Facebook, ce pot avea diverse subiecte. Cele care au multi abonati, distribuie o multime de stiri virale, care trateaza diverse teme.

Ca aceste date sunt mai mult sau mai putin interesante este o alta discutie, insa ceea ce rezulta este faptul ca multe site-uri aparute sunt legate strict de Facebook. Acest fapt se poate vedea foarte usor prin verificarea indexarii in Google. Nu mica mi-a fost mirarea sa vad ca anumite articole chiar nu au fost indexate, ceea ce indica in mod clar ca site-ul respectiv depinde de reteaua de socializare.

Reteta este destul de simpla: se creeaza o pagina cu multi abonati pe FB, apoi se creeaza un site cu stiri virale, care sunt distribuite ulterior. Totul merge foarte bine, singura conditie este sa existe abonati suficienti, traficul pe site nu mai depinde astfel de motoarele de cautare.

Este si aceasta o noua abordare, Facebook integrand o gramada de utilizatori ce pot asigura vizualizari suficiente. Fiind la acest subiect, se pare ca si aceste stiri virale ajung sa fie copiate de pe un site pe altul. In fapt, este vorba, in special, de imagini video ce arata diverse imagini bizare sau haioase.

Continutul in multe din aceste locatii se rezuma doar la stiri video, care circula pe site-urile de afara. Se livreaza stiri virale in acest moment, care sunt distribuite si extrem de vizionate. Site-urile ce posteaza continut, articole pe diverse teme nu pot concura cu un video haios, pe considerentul ca divertismentul se cauta in zona de socializare. Si atunci, sa mizam mai mult pe Google decat pe Facebook pentru atragerea de vizitatori?

0 comments… add one

Leave a Comment