≡ Menu

Scriem Buna dimineata la prima ora ca sa fim apreciati?

mesaje de buna dimineataUn obicei foarte frumos este acela de a spune „Buna dimineata!” oricarei persoane cunoscute cu care te intalnesti. Aceasta traditie se respecta si in mediul virtual, unde pe contul de socializare se scriu mesaje frumoase, insotite de o imagine edificatoare.

O zicala din batrani spune ca „ziua buna se cunoaste de dimineta”, iar optimismul nu trebuie sa fie nici el uitat atunci cand vine vorba de inceputul unei noi zile. Dis-de-dimineata trebuie sa avem in minte ceea ce vom face mai departe, insa planurile imediate ar trebui facute la o cafea sau la un ceai.

In timp ce sa savurati bautura preferata, puteti lectura vreme de 10 minute toate cuvintele frumoase scrise legate de inceputul unei noi zile si puteti sa le raspundeti in mod corespunzator, incepand cu un simplu: „Buna dimineata!”. Chiar daca nu aveti timpul necesar sa va intalniti cu amicii la o cafea, o puteti face macar in mediul virtual.

Citeste si urari de buna dimineata pentru ea

Este foarte simplu: nu trebuie decat sa va conectati la net si sa deschideti telefonul mobil, de preferinta smart. Aceasta modalitate este una foarte rapida, ganditi-va cat ar dura sa deschideti un desktop sau chiar un laptop?

Mobilul conectat la net este o necesitate, mai ales atunci cand doriti sa intrati in legatura cu un prieten virtual. Ca si regula generala de urmat: alegeti o poza frumoasa cu un rasarit de soare sau un ceai cald, peste care incercati sa scrieti urari de binete la prima ora a zilei. Acestea fiind zise, va urez sa aveti o zi cat mai linistita!

0 comments… add one

Leave a Comment