≡ Menu

Scriem pe blog cu smartphone, laptopul sau cu sistemul desktop?

Scriem articolele cu smartphone sau optam pentru varianta unui sistem desktop sau a unui laptop? Cei care au deja un site sau blog s-au familiarizat deja cu optiunile platformei pe care scriu.

Dupa ce se creioneaza in minte o idee pe care se merge in articol, pasul urmator este scrisul efectiv. Device-ul de pe care putem scrie poate fi: un smartphone, o tableta, un laptop sau un desktop. Fiecare dintre aceste dispozitive pot sa faca fata cu brio oricarei solicitari de a scrie un articol, insa lipsa unui mouse ingreuneaza mult procesul.

Una este cand pozitionezi mouse-ul peste scris si ajungi repede in locatia dorita din text si alta este tastatura virtuala, care isi face treaba, dar care poate ridica probleme de dexteritate.

In situatia in care doresti sa inserezi un link, deja tastatura virtuala este si mai greu de folosit. Castigatoare in aceasta zona sunt, fara echivoc, atat sistemele desktop cat si laptopurile. Nu acelasi lucru il putem spune despre mobilitate: daca laptopul este usor de transportat, totusi daca ne aflam in deplasare, este util un smartphone conectat la net.

Fara a mai fi nevoie de router mobil, putem sa publicam repede un articol chiar daca suntem intr-o vacanta. Totusi, atunci cand suntem acasa ne trebuie o tastatura si un mouse, plus un ecran generos pe care sa putem scrie. In concluzie, in afara deplasarilor, laptopul ar trebui sa fie device-ul de baza pentru publicare de articole.

0 comments… add one

Leave a Comment