≡ Menu

Sa incercam sa mancam zilnic alimente cat mai sanatoase

sa mancam sanatosCateva cuvinte despre E-urile din alimente. Daca am sta sa verificam fiecare produs si sa ii studiem eticheta, am vedea o multime de E-uri. Pana acum am consumat alimente de tot felul, ghidati doar dupa ambalaj si dupa reclame.

Dupa ce am citit diverse articole si cartile Prof.dr. Gheorghe Mencinicopschi am ajuns la concluzia ca avem o alimentatie destul de proasta. Adica, consumam produse care imita gustul natural si nu aduc nici un beneficiu pentru organism. Dimpotriva.

Va trebui ca macar de acum incolo sa fim atenti la etichete si la modul de alimetatie pentru ca toate E-urile periculoase pot cauza diverse afectiuni. Acestea nu se declanseaza pe loc, ci dupa un timp, cand organele incep sa aiba tot soiul de probleme. Cu alte cuvinte, trebuie sa fim informati atunci cand punem un produs in cosul de cumparaturi.

Ideal ar fi sa consumam produse naturale, care au fost expuse cat mai putin la tratamente. Acestea se pot gasi la tara sau in piete, doar la anumite persoane. Hai sa incercam sa mancam sanatos si sa consumam cat mai multe sucuri naturale !

0 comments… add one

Leave a Comment