≡ Menu

Reclamele pentru firme si vizibilitatea pe internet

promovare prin reclameAtunci cand ai o firma cauti sa o promovezi prin orice mijloace. Un mijloc potrivit ar fi si publicitatea prin radio, care iti asigura o reclama pe zona in care activezi.

Insa ce te faci daca nu ai si o pagina de internet, care sa fie vizitata de cel care a ascultat reclama si doreste sa afle mai multe? Ai pierdut un posibil client, fara doar si poate, care va apela la concurenta.

Chiar azi am auzit o reclama la un post de radio local si am dorit sa aflu mai multe despre un produs al unei firme. Am avut o surpriza sa constat ca pe net nu aparea nici un site, care sa vina cu mai multe detalii.

A avea o firma si fara a-ti creea si o pagina de prezentare a produselor mi se pare o mare scapare. In era cand socializarea este in floare, se poate creea foarte simplu o pagina pe FB, loc in care se pot arata produsele comercializate.

Ca si modalitate de reclama targhetata, cea mai buna optiune poate fi publicitatea pe Facebook. Cel mai fain lucru este ca preturile nu sunt mari, iar audienta se poate seta foarte usor. Spre exemplu, daca firma este din Bucuresti si activeaza in domeniul modei, poti selecta promovare doar pe aceste considerente.

Orice firma care doreste sa se promoveze in mod corespunzator o poate face in mass-media, insa o prezentare detaliata pe internet este absolut necesara. Odata ce numele firmei respective ajunge sa fie cunoscut, succesul poate fi garantat.

0 comments… add one

Leave a Comment