≡ Menu

Pro si contra: articolele sa fie mai lungi de 300 de caractere, ca sa fim in trend?

text 300 caractereAm numit articolul cu titulatura de pro si contra pentru ca am de gand sa evidentiez fiecare zona. Am citit o multime de articole, unele mai bune, altele mai putin, de lungimi diferite. Multi recomanda sa scriem posturi mai mari de 300 de caractere pentru a da bine in motoarele de cautare. Numai ca aici se cuvine o precizare: nu sta nimeni sa citeasca multa informatie decat daca este vorba despre un tutorial sau un articol pur profesional. De aici rezulta concluzia ca nu trebuie sa fortam frazele, intr-o succesiune de date, ce spun acelasi lucru.

Pe de alta parte, un articol simplu, coincis, care sa dea bine la public este mult mai indicat. Ca si completare: 50 de caractere este mult prea putin, cititorul riscand sa creada ca se afla pe Twitter. Integrand informatia cu un site de socializare, succesul este garantat. Cam atat despre lungime.

Lucrurile merg in directia dorita atunci cand calitatea scrierii se vede prin intermediul interactiunii din zona sociala. O gramada de distribuiri si de like-uri arata ca subiectul abordat este pe placul multora.

Se mai pot scrie multe pe acest subiect, insa trebuie sa ne gandim doar la ce scriem si mai putin la cuvinte cheie. Pentru ca motoarele de cautare au evoluat foarte mult. Asadar, haideti sa ne concentram pe scris!

0 comments… add one

Leave a Comment