≡ Menu

Optezi pentru un forum sau pentru un blog?

blog sau forumSunt sigur ca ati fost la un moment dat intr-o dilema: sa imi fac un blog sau un forum? Plecand de la premisa de interactiune cu cititorii, ambele variante sunt utile.

Daca la un forum se supun dezbaterii subiecte care sunt apoi introduse intr-o comunitate chiar de webmaster sau de utilizatori, un blog poate sa fie un jurnal zilnic. Nu putine site-uri sunt construite pe seama trairilor si interactiunilor din societate, ce sunt luate mai apoi la bani marunti de catre un blogger.

Faptul ca este apreciat se vede si in numarul comentariilor care sunt scrise pe marginea articolului scris sau pe pagina de socializare atasata. In acelasi mod, insa sub o alta forma, un forum ajuta cititorii sa isi faca o opinie despre un anumit subiect de interes. Orice varianta ati alege, va trebui sa va ganditi la ce doriti sa faceti.

Eventual, aruncati o privire si pe forumurile si blogurile cunoscute de la noi si mai apoi luati o decizie. Adaugand faptul ca si blogul si forumul se pot instala relativ usor, nu va trebuie decat sa alegeti un domeniu cu un nume cat mai potrivit si un host mai ieftin pentru inceput.

0 comments… add one

Leave a Comment