≡ Menu

Opinie 4+ idei cadouri de Ziua Indragostitilor, optiuni pentru amandoi

In luna februarie va trebui sa avem in vedere si achizitionarea unor cadouri de Ziua Indragostitilor. Fie ca serbati Sf.Valentin sau Dragobetele, persoana iubita asteapta un mic semn de dragoste in aceasta perioada.

Ce optiuni am putea avea? O floare sau un buchet frumos poate fi o buna idee. De asemenea, tinerii obisnuiesc sa achizitioneze in aceasta perioada diverse obiecte din plus in forma de inimioara sau dulciuri.

Totusi, aceste cadouri risca sa devina o rutina de la an la an, astfel ca va trebui sa va ganditi la ceva cu adevarat special. Surprize frumoase gen: un week-end romantic la munte, un telefon mobil mult visat, un inel de logodna sau o sedinta foto tematica pot fi bine primite.

Fiind destul de costisitoare, aceste cadouri nu sunt la indemana oricui, astfel ca un simplu „te iubesc!”, impreuna cu o iesire in oras, pot fi solutii bune. O carte de dragoste sau un DVD sau chiar o dedicatie muzicala pot surpinde placut persoana iubita.

Ideile pot fi personalizate in functie de gusturile fiecaruia, astfel ca florile trebuie sa fie musai din cele preferate, muzica de cantaretul preferat, iar cartea sa fie cu tematica de dragoste si sa nu mai fie in biblioteca proprie. Ideal ar fi ca sa nu repetati aceleasi cadouri in fiecare an.

0 comments… add one

Leave a Comment