≡ Menu

Obisnuiesti sa scrii articolele in graba sau te mai documentezi?

scris pe blogScriem articole zi de zi, atunci cand timpul ne permite. Observam ceva interesant pe strada sau chiar pe net si dorim sa impartasim aceste lucruri si cititorilor, prin publicarea unui articol pe blog.

Unii nu stau prea mult pe ganduri si arunca un articol foarte usor, avand mereu cuvinte in vocabular. Altii, in schimb, se gandesc cum sa formuleze cat mai corect ideea in sine, pentru a scoate un produs apreciat chiar si pe retelele de socializare.

Ideea ar fi ca, indiferent cum scrii un articol, trebuie sa te faci inteles. Pentru a fi pe placul cititorilor tai, trebuie sa iti cunosti in primul rand audienta. Degeaba scrii cuvinte academice si ai o formulare super-corecta, daca marea majoritate a vizitatorilor incep sa caute in dictionare pentru a intelege mare lucru.

Un scris cursiv, legat, care sa trezeasca atentia cititorilor si sa transmita corect ideea in sine, ar fi cel mai indicat. Pentru acest lucru este nevoie de timp. Frazele trebuie gandite un pic, lucru care se poate vedea si in frecventa de publicare. Nu de putine ori am vazut articole rare, dar bune.

Concluzia fireasca ar fi aceea ca un articol bun nu se poate scrie foarte rapid. Cum actualizarea zilnica a blogului conteaza foarte mult, trebuie sa pui in balanta cele doua aspecte: calitate si continut. Idea ar fi sa gasim o cale de mijloc. Tu ai gasit-o? Scrii zilnic?

0 comments… add one

Leave a Comment