≡ Menu

Numerele de telefon ale fetelor singure sunt cautate de baieti

numere de telefon fete singureBaietii sunt in cautare de numere de telefon de fete singure. Numai ca acestea nu pot fi disponibile pe internet. Daca cineva ajunge sa isi lase numarul de telefon vizibil, va fi asaltat cu SMS si apeluri de la numere necunoscute si tot soiul de ciudati vor avea ce lucra.

Deci, nu veti gasi numere de telefon de fete singure, ci doar de femei pe bani. Ideal ar fi sa discutati pe Facebook, sa va intelegeti si mai apoi sa va dati intalniri si sa schimbati numere de telefon…

Chiar si asa, prima intalnire este punctul de plecare al unei relatii, cand se poate vedea daca exista o conexiune. Evolutia relatiei trebuie sa fie facuta cu pasi mici, pentru ca graba strica treaba.

Dupa cum se vede, chiar daca aveti o lista de numere de fete singure, care isi cauta jumatatea, nu inseamna ca o sa va faceti din prima o prietena stabila. Sunt fete care au tot felul de vise, iar unele sunt interesate si de partea materiala.

Dupa mai multe intalniri, se poate vedea daca relatia merge si daca aveti puncte de interes comune. Sunt si cupluri care declara ca a fost dragoste la prima intalnire, insa la mijloc este tot intelegerea.

Depanand amintiri peste ani si ani, cand veti avea o varsta venerabila, va veti aduce aminte cum a inceput relatia voastra. Si totul de la o lista cu numere de telefon ale unor fete singure…

0 comments… add one

Leave a Comment