≡ Menu

Nu uita sa trimiti: La multi ani pentru cumnata, cea pe care o indragesti

la multi ani cumnata mea dragaRelatiile in familie sunt deseori incurcate, insa rudele apropiate ar trebui sa fie cat mai unite. Prin urmare, cand vine ziua de nastere sau cea onomastica, se pot scrie fraze de la multi ani pentru cumnata pe care o aveti la inima.

Totul este sa va amintiti data, pentru ca mai apoi, sa trimiteti cuvinte frumoase, care sa fie pe placul acesteia. Cum multa lume are cate un smartphone, dar si un cont de Facebook, este usor de setat calendarul sau de urmarit profilul respectiv.

Alegerea frazei de la multi ani pentru cumnata dureaza putin, pentru ca trebuie sa fim si putin mai selectivi. Nu-i asa?

1. Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericita si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La multi ani!

2. Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La multi ani!

3. In aceasta zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce iti transmit cele mai calde si sincere urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri.

4. Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La multi ani!

Citeste 7 mesaje de la multi ani pentru mama soacra

5. La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii!

6. La multi ani, cumnata mea draga!

7. La multi ani, plini de fericire si de impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

8. Iti doresc ca ziua ta sa fie la fel de speciala ca si tine. La multi ani!

9. Sa ai o zi de nastere uimitoare. Ea vine o data in an, asa ca fa-o de neuitat!

10. De ziua ta iti dorim cer senin, ani frumosi, prieteni, zambet, dragoste, momente unice pe care viata sa le transforme in amintiri ce nu se uita niciodata.La multi ani!

19 statusuri zi de nastere pentru iubita, familie si prieteni

11. La aniversarea ta, iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas si dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana.

12. Ce pot sa-ti doresc mai mult decat sa fii fericita, iubita, norocoasa si sanatoasa? A, da, la multi ani!

13. Azi, de ziua ta, iti urez ca ani frumosi sa-ti vina-n cale! Sanatate si… parale! La multi ani!

14. Trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vietii tale, lasa-i astazi sa se impleteasca intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii sa-ti impodobeasca viata si sa-ti vezi implinite toate dorintele.

0 comments… add one

Leave a Comment