≡ Menu

Nu trebuie sa uitam de urarile onomastice, ca sa fim apreciati

urari onomasticaAm fost pusi deseori in situatia penibila de a nu mai sti cand e ziua de nastere sau ziua onomastica a unui apropiat. Si mai aiurea este situatia cand suni, faci urarile de La multi ani si primesti un feedback oarecum ironic: ziua mea a fost ieri!

Scuzele ulterioare sunt destul de greu de formulat, iar aceste situatii trebuie evitate. Asadar, atunci cand aflati data cand un apropiat isi serbeaza onomastica, nu trebuie decat sa memorati acest lucru in telefonul mobil in zona de notite.

Consulta si articolul: Nu uita sa trimiti: La multi ani pentru cumnata, cea pe care o indragesti

Ulterior, se poate seta un memento sau se pot consulta datele cu pricina pentru a fi cat mai prompti cu urarile onomastice. Aceasta este metoda clasica, pe langa cea a notarii intr-un carnetel a tuturor datelor.

Una dintre optiunile de top, care este la moda in ultimii ani, este aceea ca Facebook-ul te anunta atunci cand este ziua de nastere a cuiva, dar poti sa vezi daca se sarbatoreste o zi onomastica. Printr-o cautare simpla, in lista de prieteni, poti vedea care sunt sarbatoritii zilei.

Alegerea unei urari face si ea parte dintr-un proces mai laborios, pentru ca trebuie sa te hotarasti cum vei trimite felicitarea: fie una tip imagine pe Facebook, fie una de tipul text, pe telefonul mobil.

A trimite un mesaj nu este greu, important este faptul ca v-ati adus aminte de pesoana respectiva, lucru care va fi apreciat, fara indoiala!

0 comments… add one

Leave a Comment