≡ Menu

14 mesaje speciale de Paste intr-o colectie frumoasa

mesaje de PasteSe trimit mesaje de Paste intr-un numar foarte mare. Se poate spune ca numarul acestora ajunge sa fie comparabil cu cele de Craciun si de Anul Nou.

Obiceiul de a scrie un mesaj si de a-l trimite pe telefon sau pe internet este unul frumos, care arata ca relatiile dintre oameni pot fi calde si cordiale. De multe ori, alegerea unei fraze care sa poata a fi trimisa si catre colegi, dar si catre familie, poate dura ceva timp.

Cele cateva mesaje de mai jos pot fi consultate si, daca va plac, pot fi trimise prin SMS:

 1. Sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta! Hristos a inviat!
 2. Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!
 3. In noaptea Invierii, cand clopotele bat, eu iti doresc din suflet „Hristos a inviat!”.
 4. In aceasta zi de sarbatoare vreau sa va urez tie si familiei tale multa sanatate, intelepciune si putere. Paste Fericit!
 5. Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!
 6. Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-vă de minunea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos!
 7. Hristos a inviat! Sarbatoarea Invierii Domnului binecuvantata de Lumina Sfanta sa aduca sentimente calde, bogatie sufleteasca si bunastare intr-un ou inrosit de iubire si intr-un cozonac delicios precum voia buna.
 8. Fie ca ingerii sa te protejeze si fericirea sa te inconjoare oriunde mergi. Paste fericit!
 9. Fie ca binecuvantarea cereasca sa se reverse asupra familiei noastre si sa ne faca mai buni, mai darnici, mai intelepti! Hristos a inviat!
 10. Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!
 11. Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat!
 12. Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit!
 13. Pentru unii, Pastele e un moment de intregire a familiei, in care isi doresc pace si bucurie. Pentru altii, e o zi in care se distreza ceva mai mult sau scapa de serviciu ori de scoala. Pentru mine e pur si simplu o zi minunata, pe care vreau sa o impartasesc cu voi.
 14. Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta, iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.
0 comments… add one

Leave a Comment