≡ Menu

Mesaje de Sf Petru si Pavel de trimis pentru onomastica

O multime de romani isi serbeaza onomastica cu ocazia zilei de Sf Petru si Pavel. Daca nu reusiti sa ajungeti sa ii felicitati personal pe cei care isi sarbatoresc ziua de nume (onomastica), aveti posibilitatea sa trimiteti mesaje si urari pe mobil. Este foarte simplu: aveti sa selectati unul dintre mesajele de mai jos si, mai apoi, sa trimiteti un SMS:

Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de ziua numelui!

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii.

Cu ocazia zilei tale onomastice, iti uram La multi ani! Multa sanatate, armonie, noroc si fericire!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!

Fie ca aceasta zi speciala sa fie una superba, presarata cu momente fericite si sa ramai numai cu amintiri placute! La multi ani!

Iti doresc o viata senina ca rasaritul de soare si un suflet curat ca neaua. Iti urez o zi de neuitat si un calduros La multi ani!

La multi ani cu sanatate, bucurii, dorinte implinite si zile insorite!

Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. La multi ani!

Cu ocazia zilei tale onomastice iti doresc sa ai parte numai de lucruri bune: sanatate, iubire, bucurii si momente frumoase alaturi de cei dragi. La multi ani de Sfintii Petru si Pavel!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si sa ai parte numai de zile senine si insorite!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani!

0 comments… add one

Leave a Comment