≡ Menu

Mereu actual: 19 mesaje de impacare in dragoste foarte frumoase

mesaje de impacare in dragosteIn fiecare relatie apar cateodata si certuri, urmand mai apoi impacarea. Atunci cand unul dintre cei doi cedeaza, apare compromisul si in final, se ajunge la un consens.

O prima cale de comunicare poate fi si unul dintre aceste mesaje de iertare pentru iubit sau iubita:

1. Chiar daca am gresit, imi este greu sa recunosc si regret enorm, dar o voi face pentru ca te iubesc si vreau sa ne fie bine. Te rog din toata inima mea: Iarta-ma!

2. Iarta-ma! Am gresit si imi pare rau. Nu am vrut sa te fac sa suferi. Voi asterne o mie da sarutari peste fiecare lacrima din ochii tai frumosi…

3. As face orice ca sa ma ierti pentru a scapa de dorul coplesitor pe care il simt acum pentru tine.

4. Afara este soare si-n sufletele noastre furtuna. Hai sa ne impacam si sa ne bucuram de vremea asta minunata!

5. Daca ar fi sa dau timpul inapoi nu as indrepta decat o singura greseala, dar tot pe tine te-as alege. Esti singurul barbat care m-a facut sa iubesc cu adevarat si sa ma simt iubita! Iarta-ma!

6. Daca te-ai fi intors la mine si mai fi iertat, n-ai fi regretat niciodata. Mi-as fi petrecut toata viata incercand sa repar in fiecare zi raul pe care ti l-am facut. Eu cred ca fiecare merita o a doua sansa. E atat de iremediabila greseala mea?

Aici vei gasi un alt lot de mesaje de impacare in dragoste.

7. Da, stiu ca vrei sa ma pedepsesti si stiu ca merit acest lucru, dar fie-ti mila si iarta-ma!

8. Ai fost, esti, vei fi totul pentru mine, chiar daca pare imposibil eu tot o sa te iubesc enorm…

9. Am adunat in suflet soapta vantului, pulberea stelelor, valul marii, fosnetul copacilor, picurul ploii si le-am transformat intr-un singur cuvant: iarta-ma!

10. Imi pare rau pentru tot ce am facut. Te-am suparat, stiu, iarta-ma! Regret si sunt dispus sa ma schimb. Daca o sa ma ierti, promit ca nu vei regreta!

11. Te iert pentru ca stiu ca ma iubesti, te iert pentru sufletul meu.

12. Mi-e greu sa uit ce momente fericite si speciale am trait impreuna. Nu-mi doresc decat sa te intorci la mine. Nu vei regreta, iubirea mea.

13. Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala. Daca esti cu adevarat indragostit speri ca a gresit din dragoste…

14. Desi te iubesc atat de mult, uneori fac greseli care te ranesc. Ma simt deja pedepsit de raceala si indiferenta cu care ma tratezi. Mi-e atat de dor de tine si as face orice ca sa ma ierti.

15. Chiar daca am gresit, imi este greu sa recunosc ; dar o voi face pentru ca te iubesc atat de mult si vreau sa fim fericiti impreuna. Iarta-ma !

16. Acum realizez ca alaturi de tine timpul se scurgea in alt ritm, mergeam cu pasi mai siguri pe drumul vietii si eram toata o veselie…Lasa-ma sa intru din nou in viata ta.

17. Chiar daca nu vezi lacrimile din ochii mei, nu inseamna ca nu imi plesneste inima de durere. Vreau să fim din nou impreuna, dar cheia este la tine. Te rog, iarta-ma!

18. Mi-e greu sa uit ce momente fericite si speciale am trait impreuna. Nu-mi doresc decat sa te intorci la mine. Nu vei regreta, iubirea mea!

19. Ma infior numai la gandul ca ma eviti, ca nu imi vorbesti si nici macar nu ma privesti. Te rog, iarta-ma! Spune-mi ca totul va fi din nou ca inainte.

0 comments… add one

Leave a Comment