≡ Menu

Mesaje de buna dimineata pentru el de trimis pe mobil

Orice zi poate incepe foarte frumos cu cateva mesaje de buna dimineata pentru el. Fie ca le transmiteti prin intermediul telefonului mobil, fie prin email, acestea vor fi bine-primite.

Trebuie sa stiti totusi daca iubitul vostru este o persoana romantica sau nu. In functie de aceste lucruri, va trebui sa va adaptati mesajele de buna dimineata.

1. O dimineata frumoasa incepe cu un pupic si-o mangaiere de aceea iti spun buna dimineata ingerasul meu. Te iubesc din tot sufletul!

2. Tu nu stii de mine, nu stii cine sunt. Dar eu mi-am creat o lume in care ne iubim si tu ma stii, ma vrei, ma ai, iar eu te privesc si nu-mi ajunge, te simt si nu ma satur, te am si te mai vreau. Buna dimineataaa!

3. As vrea sa cred ca sunt o persoana matinala dar nu ma trezeam dimineata nici cand ma duceam la scoala.

4. Pot sa-ti spun astazi Buna Dimineata si ca te iubesc? Daca nu, pot sa-ti spun maine? Dar poimaine? Pentru ca te voi iubi in fiecare zi din viata mea si tu esti dimineata mea.

5. Buna dimineata si hai sa ne trezim sa ne uitam pe geam si sa ne aducem aminte cum era sa muncim. Cand ma trezesc de dimineta si nu am chef de nimic imi aduc aminte de viata mea si mai tare ma oftic.

6. O zi poate incepe fara un SMS de la mine catre tine, dar nu poate incepe fara ca eu sa ma gandesc la tine. Vezi? Tocmai m-am gandit!!!

7. N-ai dreptul sa fii atat de frumoasa, n-ai dreptul sa ai ochi in care sa ma pierd de fiecare data. Cum sa te uit? N-ai dreptul…

8. Buna dimineata, iubire! Sa ai o zi frumoasa si cu soare, iar el sa-ti incalzeasca inima ta cea mare! Te iubesc tare mult!

9. Am niste nervi si ma bucur ca nu esti aici, buna dimineata, somnorosule si hai mai repede la serviciu.

10. Sper ca ai luat micul dejun in aceasta dimineata, daca nu.. o sa ti-l servesc personal, dulceata!

11. Buna-dimineata te iubesc, in fiecare zi ma indragostesc…de tine.

12. Am vrut sa-ti dau mesaje de buna dimineata de cand ma stiu dar ce vina am eu ca ma scol mereu asa tarziu ?!

13. O dimineata frumoasa incepe cu un pupic virtual.

14. Buna dimineata, frumoaso! Hai sa ne dezmeticim sa aratam lumii intregi cate de mult noi de iubim!

15. Esti primul gand cand ma trezesc ^dimineata, esti ultimul suras inainte de culcare. Esti tot ce am mai bun, tot ce simt mai frumos !!!

16. Trezirea de dimineata iti ia cate un an din viata!

17. Buna dimineata, iubire, sper sa deschizi ochii cu un zambet pe buze, asa cum am facut eu gandindu-ma la tine. Te Iubesc!

18. Lumina privirii tale dimineata e mai orbitore ca orice raza de soare. Buna dimineata!

19. Esti primul gand cand ma trezesc dimineata, esti ultimul suras inainte de culcare. Esti tot ce am mai bun, tot ce simt mai frumos !!!

20. Esti trandafirul crescut din inima mea, promit sa fiu apa, aerul si pamantul de care ai nevoie. Dar tu promiti sa infloresti doar pentru mine?

21. Daca nu ma gandesc decat la tine inseamna ca te iubesc ? Daca te visez in fiecare noapte inseamana ca te iubesc ? Daca vreau sa fiu numai cu tine, inseamna ca te iubesc ? Eu cred ca te iubesc tu ce crezi ?

22. Buna dimineata iubire! Sa ai o zi frumoasa si cu soare, iar el sa-ti incalzeasca inima ta cea mare! Te iubesc tare mult!

23. O dimineata frumoasa incepe cu un pupic si-o mangaiere de aceea iti spun buna dimineata, ingerasul meu. Te iubesc din tot sufletul!

24. N-ai dreptul sa fii atat de frumos, n-ai dreptul sa ai ochi in care sa ma pierd de fiecare data! Cum sa te uit? N-ai dreptul!

0 comments… add one

Leave a Comment