≡ Menu

Intrebare pentru primele ore ale diminetii: ce sa fie: cafea sau ceai?

cafea sau ceaiCele doua: cafeaua si ceaiul sunt consumate in cantitati destul de mari si pe la noi. Fiecare produs are o seama de calitati de care trebuie sa tinem seama.

Cafeaua este cel mai bun remediu dimineata pentru a-ti tine treaza atentia toata ziua. Cand este consumata in cantitati moderate este chiar recomandata. Cei care fac abuz de cofeina risca o seama de afectiuni, pe care nu le voi enumera in acest moment, care insa sunt destul de serioase.

In schimb, ceaiul vrac din plante este recomandat in multiple boli, dar si pentru mentinerea organismului cat mai sanatos. Si acest produs trebuie consumat in cantitati recomandate, excesul de teina generand o serie de efecte secundare.

Concluzia fireasca este ca trebuie sa vedeti, in primul rand, cam pentru ce sunt recomadate fiecare in parte. Adica: ceaiul de sunatoare are o serie de indicatii, cel de papadie altele, iar cel de tei o alta gama.

Alegerea unuia sau altuia trebuie sa fie facuta si dupa o atenta documentare. As dori sa va intreb daca preferati ceaiul sau cafeaua?

0 comments… add one

Leave a Comment