≡ Menu

Iata ca februarie mai este denumita si luna iubirii pe langa numele de faurar

Denumirea comerciala a lui februarie este luna iubirii, iar denumirea populara este faurar. Aceasta are o legatura cu mesterul ce repara sau construieste uneltele pentru agricultura.

Popularizarea prin intermediul mass-media a zilei de Sf.Valentin a facut ca noua denumire de luna iubirii sa fie mai des utilizata. In traditia populara de la noi, ziua cand sarbatorim dragostea este de Dragobete.

Cele doua sarbatori au inceput sa fie fructificate de comercianti, care ne ofera la vanzare diverse obiecte, ca si potentiale cadouri. Pe sezonul rece au fost promovate pentru cumparaturi: luna noiembrie cu Black Friday, decembrie cu luna cadourilor si februarie cu sarbatorirea iubirii.

Ambalate frumos si cu reclame faine, multe produse se pot vine in aceasta perioada. In februarie aratam atasamentul pentru persoana iubita, pentru ca mai apoi sa daruim flori si cadouri in martie. O intreaga insiruire, care capata un sens frumos pentru indragostiti.

Lucrurile frumoase trebuie selectate, iar din multimea de oferte se pot alege produse foarte faine. Sarbatoarea iubirii poate fi in fiecare zi in care esti alaturi de persoana iubita!

0 comments… add one

Leave a Comment