≡ Menu

Gasim 100+ de oferte de Black friday tot timpul anului

In ultimii ani, s-a popularizat foarte mult ideea de Black friday, cand se presupune ca putem gasi produse la preturi foarte bune. Ideea de marketing a prins foarte bine, asocierea dintre reduceri si acest termen de Black friday fiind facuta in mod automat de oameni.

La inceput, ofertele sub aceasta denumire au fost facute doar in noiembrie, dar acum au inceput sa fie prezente promotii si in timpul anului. Orice reclama, care anunta o reducere la un magazin ce are oferte la anumite produse, devine interesanta.

Preturile care apar in aceste promotii pot fi lesne verificate cu un comparator de preturi. Spre exemplu, puteti vedea si la concurenta cat este un astfel de produs. In cazul in care se observa ca pretul este mult mai mic, atunci se merita. In perioada de toamna am gasit si eu produse din gama smartphone aflate la reducere, ceea ce consider ca este un lucru pozitiv.

Discutia despre preturi este una ampla, pentru ca mai gasim uneori si practica cresterii si a scaderii inainte Black friday, astfel incat reducerea este una infima. Ideea de pret mic atrage intotdeauna si cel mai important lucru este si acela al fidelizarii cumparatorilor. Atunci cand veti fi multumiti de pret, dar si de produs, veti mai reveni ulterior.

Legat de calitatea produselor, nu de putine ori am ales sa citesc review-urile cumparatorilor, ce veneau cu completari. Faptul ca o simpla caracteristica lipseste, poate face ca un produs sa corespunda cerintelor sau nu.

La achizitionarea unui produs trebuie sa tinem seama de foarte multe lucruri, dar cel mai important este bugetul. Degeaba doresc sa cumpar un mobil cu multe functii, daca finantele sunt limitate.

Ideea ar fi ca, avand in vedere banii alocati, sa reusim achizitionarea celui mai bun produs, la care raportul pret-calitate este cel mai bun. Pentru a putea face cumparaturi bune trebuie sa citim cat mai multe detalii, astfel incat sa putem decide in cunostinta de cauza. Va doresc: cumparaturi istete!

0 comments… add one

Leave a Comment