≡ Menu

Fraza- te iubesc foarte mult, spusa in mediul virtual

te iubesc foarte multAtunci cand navighezi pe internet, gasesti foarte multe cuvinte frumoase, fraza „te iubesc foarte mult” fiind foarte des intalnita. Pe timpuri, se scriau scrisorele de dragoste, unele dintre ele fiind adevarate scrieri alese. Sentimentele erau transpuse in slove, ce incantau oamenii de atunci.

Si acum, obiceiul s-a pastrat, fiind adaptat zilelor noastre. Ideea de iubire razbate si azi din citatele, dar si din mesajele trimise cu ajutorul device-urilor moderne. Pana prin 2010, se obisnuia ca anumite cuvinte frumoase sa fie trimise prin intermediul telefonului mobil. Ulterior, socializarea a facut trecerea la un alt nivel, moment de cand tinerii pot sa discute pe chat-ul gratuit din aceasta zona.

Implementarea utilizarii telefoanelor de tipul smart in ecuatia socializarii a apropiat si mai mult oamenii, dragostea fiind traita de unii mai mult virtual. Am vazut de multe ori, pe anumite profile de fete, ce isi incarcau diverse poze, cum acestea primeau pupici, dar si declaratii de dragoste online. Sa fie acestea sentimente pure sau sunt doar de suprafata?

Discutiile virtuale pot apropia doi oameni, le pot arata afinitatile, insa conexiunea se face si in realitate. O fraza precum „te iubesc foarte mult”, spusa virtual, fara a veni in urma unei intalniri, poate fi considerata doar o vorba. Sentimentele serioase vin in timp, iar o declaratie de dragoste poate veni numai dupa ce ambii protagonisti sunt siguri de ceea ce simt.

Un scenariu care se poate intalni destul des este acela in care o fata isi pune la profil o poza prelucrata in Photoshop. Urmare a aprecierilor primite, dar si in urma unor declaratii virtuale se ajunge si la o intalnire, cand se pot constata anumite nepotriviri.

Frazele de dragoste fiind spuse anterior, situatia in sine poate fi destul de neplacuta. Situatiile de acest gen ar putea fi evitate prin amanarea unei declaratii de iubire pana in momentul in care sunteti convinsi ca respectiva persoana este sufletul pereche. Mediul virtual poate sa fie un punct de plecare intr-o relatie, dar doar atat.

0 comments… add one

Leave a Comment