≡ Menu

Fete care isi cauta jumatatea, anunturi din lipsa de socializare

fete care isi cauta jumatateaPe net gasim „n” anunturi si poze cu fete care isi cauta jumatatea. Din lipsa de prieteni si cu un anturaj subtire, multe bombonici aleg sa isi caute jumatatea in lumea virtuala.

Unele isi vor fi gasit ursitii, aflati in aceeasi situatie cu a lor, altele vor fi trait prietenii frumoase, iar altele se vor fi enervat pe profilele nereale. Pentru a putea evolua, o relatie are nevie de apropierea fizica, si nu virtuala.

Altfel, am putea ajunge sa vedem chiar casatorii pe retelele de socializare, peste un timp, daca tot sunt unii asa de legati de acest loc virtual. O bere cu prietenii sau o plimbare romanica cu iubita sub clar de luna, nu suporta comparatie cu nici un mediu virtual.

Nu stiu daca printre miile de fete , care viseaza doar la bani, se mai afla cate una care sa doreasca cu adevarat maritis si un program clar de bucatarie si de facut copii. Majoritatea fetelor bune pe care le vedeti, le intereseaza faima, gloria si banii.

Se viseaza intr-un palat de clestar, in timp ce mii de servitori vin si le indeplinesc cele mai nastrusnice dorinte. Iar Fat-Frumos trebuie sa aiba musai un Ferrari sau un Bentley decapotabil, unde vantul sa le faca placeri prin parul ondulat. In fata unui calculator, toate fetele sunt bune, insa atunci cand sunt supuse unor teste, numai putine se dovedesc a face fata unor solicitari familiale.

Fetele care isi cauta jumatatea pe internet trebuie sa ajunga sa cunoasca persoana potrivita. Pentru acest lucru, site-urile de matrimoniale, dar si retelele de socializare pot fi un loc bun pentru a lega noi prietenii.

Numerele de telefon ale fetelor singure sunt cautate de baieti.

Unii prefera sa aiba ca iubite sau prietene doar fete mai grasute, pe cand altii sunt interesati doar de cele mai subtirele. Asadar, atunci cand se inscriu pe diverse site-uri, multe isi pun poze de multe ori care sunt nereale. La o proxima intalnire, surprizele se vor tine lant, astfel ca o descriere potrivita, impreuna cu o poza faina pot fi lucruri ce pot asigura un bun inceput pentru o relatie ok.

0 comments… add one

Leave a Comment