≡ Menu

Felicitari de zi de nastere haioase, cele mai amuzante

urari zi de nastereSa citim un set complet de felicitari de zi de nastere haioase. Atunci cand feliciti pe cineva prin intermediul unui mesaj scris ii transmiti de obicei vechile mesaje de la multi ani.

Atunci insa cand trimiti felicitari de zi de nastere haioase, vei bine-dispune destinatarul si il vei umple de voie buna. Zambetele care vor insoti mesajele cu pricina vor fi destule, daca urarea este facuta corespunzator.

Felicitari zi de nastere 18 ani

– Iti urez tie, care esti primul si ultimul meu gand din zi si din noapte, tot binele din lume, noroc cu carul si sa ajungi in topul miliardarilor!

–  Iti doresc tot ce-ti doresti si inca de-o mie de ori pe atat.

– Acest mesaj nu contine grasimi, colesterol sau aditivi. Este in intregime natural, dar contine mult, mult zahar. Totusi, nu poate fi nici pe departe la fel de dulce ca persoana care-l citeste. La multi ani!

– Un munte de sanatate, un ocean de bani, un camion cu bani si un calduros La multi ani!

РAstazi e ziua ta si numai a ta. Astazi trebuie sa crezi cel mai mult ̨n visele tale, caci se vor realiza, sa crezi in sperantele tale, caci se vor implini. La multi ani!

– Azi e ziua ta si singura posibilitate este de a te felicita prin sms. Sper ca un an in plus sa te ajute sa fii mai fericit. La multi ani!

– La multi ani cu fericire, noroc mult si doar iubire!

– Sa traiesti o mie de ani si inca o viata, la multi ani fericiti de ziua ta si sa petreci alaturi de cei dragi pana dimineata.

– Dau si eu un mesaj simpatic si nu sun pentru ca nu am bani, in ziua in care si soarele se scoala noaptea sa-ti ureze La multi ani!

– Tot ce-ti doresti, tot ce-ti lipseste, un mesaj de la cel ce te iubeste.

– Sper sa te bucuri de micile placeri ale acestei zile si fie ca viata sa-ti fie plina de asemenea momente de bucurie!

– Unora le place ziua de duminica, altora cea de luni, dar mie imi place ziua ta. La multi ani! Felicitari de zi de nastere haioase

– Iti urez tot ce nu poti cumpara cu bani si bani sa poti cumpara restul. La multi ani!

– De ziua ta iti ofer in dar inima mea, frumos impaturita in aceasta misiva care sa iti sopteasca tie ca te iubesc si te voi iubi mereu! La multi ani!

– Iti doresc sa te bucuri de tot ce ai si te face fericit si de tot ce iti lipseste pentru a fi de doua ori mai fericit!

– Nu te-am uitat si iti doresc sa ai o zi plina de impliniri.

– Ani frumosi sa-ti vina-n cale! Sanatate si bani multi!

– Nu-mi raspunzi la telefon, desi te sun in nestire, o sa-ti dau un sms cu La multi ani, sanatate si iubire.

– Aceasta este doar un mesaj purat de vant, iti doresc toata bucuria din lume si toata fericirea de pe Pamant!

– E banal, dar nu ridicol! La multi ani!

– De ziua ta iti doresc ca cele mai frumoase vise ale tale sa prinda viata!

0 comments… add one

Leave a Comment