≡ Menu

Este Facebook un loc de pierdut vremea sau un bun mijloc de comunicare?

comunicare pe fbFoarte multe persoane de pe la noi si-au facut cont pe Facebook. Mai toata lumea iti cere prietenia si incearca te atraga in tot soiul de jocuri online, trimitandu-ti invitatii.

Un plus poate fi si faptul ca poti intra in legatura cu fosti colegi sau prieteni, cu care ai pierdut legatura. In plus, pozele sunt extrem de actuale, astfel incat poti sa iti dai seama despre multe dintre preocuparile de zi cu zi ale fanilor Facebook.

Mai pe larg: ca si mijloc de intermediere a unor discutii si stiri despre apropiati, cunoscutul site de socializare poate fi utilizat cu mult succes. Insa, pierderea de vreme si navigarea fara un scop in sine, este fara indoiala o mare pierdere de vreme.

Mai exact: dupa ce ai vazut pozele cele mai noi, ai discutat cu prietenii, ce rost mai are sa petreci ore in sir, efectiv aiurea? Timpul respectiv poate fi folosit pentru aprofundarea unor cunostinte sau pentru a citi o carte.

Pozele virale sunt pe val, insa, la un moment dat, cred ca incep sa intre intr-o rutina; mai bine se pot vedea ceva imagini haioase…

De asemenea, poti urmari si site-urile create pentru Facebook
Sau mai bine, poti alege sa socializezi in viata reala. Virtualul nu va reusi sa suplineasca niciodata o strangere de mana, un sarut sau o plimbare in aer liber…

0 comments… add one

Leave a Comment