≡ Menu

Este clar: creditele in valuta sunt dezavantajoase

credite tineriTinerii din ziua de azi, care doresc sa isi achizitioneze o locuinta pot sa acceseze credite oferite de banci. Insa acestia trebuie sa invete din experienta altora care au contractat sume in valuta.

Toate bune si frumoase, numai ca ultima evolutie a francului elvetian si a monedei euro a ajuns sa fie urmarita cu sufletul la gura de catre cei care au credite. Nu de alta, dar zi de zi, ratele cresc. Cat anume, nu stiu.

Cum plata salariului de la noi se face in lei, iar marirea se face foarte rar, constatam ca luna de luna, ratele cresc. Si nu numai acestea: benzina, gazele, energia electrica, tot! Se scumpesc intr-un ritm ametitor, astfel incat vom ajunge la un anumit moment chiar sa renuntam la ele.

Suna descurajator si poate putin utopic, insa este o ipoteza de luat in calcul. De aici, tragem si concluzia ca achizitia unei case este de preferat achizitiei unui apartament, insa cum totul se rezuma la bani, nu vom putea decat sa constatam ca usor-usor vom putea cumpara tot mai putine lucruri…

0 comments… add one

Leave a Comment