≡ Menu

Mesaje de zi de nastere pentru prieteni, urari aniversare speciale

Cool: mesaje de zi de nastere pentru prieteni

-Fie ca ziua ta de nastere sa fie inceputul la tot ce vrei in viata si ce e mai bun sa vina de acum incolo: fericire, sanatate, bafta si multa dragoste. La multi ani!

-Un ocean de sanatate, un munte de noroc, un camion cu bani si un sincer: „La multi ani!”

-Iti doresc sa fii tot timpul fericit, si orice vis sa se implineasca. Sa nu fii niciodata parasit de persoana care doresti sa te iubeasca. Sa se implineasca in viata un ideal si orice vis al tau sa fie un vis real. Sa nu cunosti nicicand ce este despartirea, sa nu cunosti durerea si suferinta!

-Multa sanatate si La multi ani, sa ai mai multi fani decat dusmani.

-Fie ca zilele tale sa fie pline de bucurie, noptile pline de caldura si anii tai plini de tinerete…

-Oamenii isi ureaza multe lucruri. Eu iti urez doar doua: niciodata si intotdeauna. Niciodata trist si intotdeauna fericit. La multi ani!

-La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta!

-Pentru cea mai importanta persoana din viata mea, pentru tine, toata dragostea din lume… esti raza de soare din viata mea, esti lumina din intunericul vietii mele… Te iubesc…La multi ani !

-De ziua ta iti urez 12 luni de sanatate, 52 de saptamani de fericire, 365 de zile fara stress, 8760 de ore de dragoste, 524600 de minute de liniste si 31536000 de secunde de placere.

-Iti aduc aminte ca esti primul meu gand inainte de a ma trezi si esti ultimul meu gand inainte de a ma culca.La multi ani !

La multi ani de 18 ani

-Sa fii fericita si sa ai parte numai de raze de soare in viata.Un sincer La multi ani!

-La aniversarea ta iti doresc ca sanatatea sa fie tot timpul impreuna cu tine, fericirea sa te insoteasca la fiecare pas, dragostea sa-ti fie in permanenta la indemana iar norocul sa te astepte la fiecare colt. La Multi Ani!

-Sa fii fericita si sa ai parte numai de raze de soare in viata.Un sincer La multi ani!

-O zi de nastere este facuta dintr-un milion de clipe, iar in fiecare clipa sta promisiunea implinirii viselor si planurilor tale speciale -un La multi ani din toata inima !

– Zilele vor fi mai frumoase alaturi de tine, noptile vor fi mai fericite, iar tu mereu mai surprinzator de frumoasa! La multi ani impreuna!

-De ziua ta, iti daruiesc un buchet de culoare si veselie care sa iti aduca noroc in viata! La multi ani!

0 comments… add one

Leave a Comment