≡ Menu

Despre lucrurile gratuite, alegeri istete de pornire al unui site

alegeri gratuite siteDaca este sa discutam despre temele pentru blog, automat ne gandim la variantele gratuite. Pline de tot soiul de zorzoane, multe dintre ele functioneaza aparent fara cusur pana la un punct.

Browserul Chrome a devenit instrumentul perfect ce indica eventualele probleme, mai ales cand vine vorba despre o conexiune securizata. In cazul temei testate anterior, dupa ce am deschis browserul mentionat, am constatat ca un aparea o mica problema legata de un pop-up, ce era blocat automat. Inlocuind-o cu o alta, problema nu mai aparea, asa ca tema, desi frumoasa, a trebuit sa fie inlocuita.

Dupa ce ani de-a randul am folosit teme free, am ajuns la concluzia ca acestea sunt bune pana la un punct. Mai departe, aspecte precum viteza de incarcare si plierea pe dispozitivele mobile trebuie tratate in mod atent. Dupa cum se stie, in ultima perioada cele doua aspecte aduc un aport foarte mare cand vine vorba despre indexare si pozitionare pe un anumit keyword.

Singura problema cu temele premium este aceea ca acestea costa sume destul de maricele, ce pot pune probleme la inceput, perioada cand nu exista o monetizare. Avand in vedere cele expuse, concluzia este ca trebuie facute inca de la inceput cele mai bune alegeri.

Dupa ce constati ca ai inceput sa ai erori, trebuie sa cauti sursa problemelor si dupa aceea sa iei masuri. Este mai mult decat clar si faptul ca inainte de lansarea unui site trebuie facuta o documentare temeinica. Ar mai fi si ideea de a apela la un consultant, lucru ce necesita sume diverse de bani.

Suntem in perioada cand concurenta de pe o anumita nisa, dar si criteriile de indexare te trimit catre lucruri premium, facute de profesionisti. O tema bine aleasa, impreuna cu un set de pluginuri alese corespunzator pot sa asigure un start corect.

Si alegerea platformei CMS trebuie sa fie facuta in cunostinta de cauza, o alegere neispirata la inceput te poate costa multe ore de munca cu rezultate incerte. Sunt persoane ce au inceput cu Joomla si au migrat ulterior la WordPress. Cheia succesului este data de munca, documentare temeinica, dar si de un buget de inceput. De multe ori, ultimul aspect este un impediment cand vine vorba de anumite alegeri…

0 comments… add one

Leave a Comment