≡ Menu

Despre E-urile care nu fac bine la sanatate

sa mancam sanatosInitial, ma gandisem si eu ca articolele despre E-urile nocive sunt o poveste. Dar se pare ca aceste lucruri sunt destul de adevarate.

Prima observatie ar fi ca foarte multa lume se vaita de fiere. Cred ca una din doua persoane are probleme cu fierea. Alta obsevatie ar fi ca s-au inmultit numarul de cancere inregistrate, zi de zi auzi povesti care te ingrozesc efectiv.

Sigur ca pe langa E-urile, care in mare parte sunt nocive intervin si alte aspecte mai mult sau mai putin complementare precum: stressul, grija zilei de maine coroborate cu poluarea. Nu exista o cauzalitate directa intre imbolnaviri si anumite produse consumate, datorita faptului ca acestea nu isi manifesta efectul pe loc.

Peste ani si ani, vom constata ca nu am mancat sanatos, ca nu am facut sport, ca am fost stressati si ca avem probleme de sanatate. O schimbare in regimul alimentar se impune: ar trebui sa avem in vedere achizitia unor produse proaspete sau daca putem sa le luam direct din gradina proprie.

Degeaba iti promite taranul in piata ca iti vinde un produs crescut numai cu balegar, daca el n-a vazut decat chimicale. Toate acestea se vor absobi cumva in corpul plantei, si, mai apoi, in fructul respectiv.

Constat ca a manca sanatos poate fi o adevarata piatra de incercare pentru un om in ziele noastre. Produsele trebuie alese cu grija, insa toate se rezuma la bani. Cele bune sunt, de regula, mai scumpe si pe care nu si le permite oricine. Cateodata, ma gandesc cat de sanatos se traia pe vremuri!

0 comments… add one

Leave a Comment