≡ Menu

Deosebit: declaratii de dragoste scurte, pentru persoana draga

declaratii de dragoste scurteAm cules de pe net cateva declaratii de dragoste scurte, care pot fi trimise fie prin SMS, fie pe e-mail sau chiar sa fie spuse direct persoanei dragi:

1. Sa invat sa te iubesc mi-ar putea lua o viata intreaga, dar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul!

2. De fiecare data cand te privesc , incep pic cu pic sa ma topesc…abia astept sa ne vedem…cand te-am privit prima oara pe loc am incremenit de atunci numai la tine m-am gandit iubitul meu…de ce oare te iubesc?

3. Esti prea frumoasa ca sa mai merite sa-ti daruiesc bijuterii si esti prea romantica ca sa nu-ti dedic aceasta carte cu poezii de dragoste.

4. As vrea sa pot sa te uit, sa pot sa te urasc, sa pot sa te sterg din memorie si mai ales din inima. Dar cum?

5. Iubirea te inalta, iubirea te coboara, iubirea iti da aripi, iubirea te omoara. Nu ma ucide, iubeste-ma!

6. Sa nu crezi ca poti stabili cursul iubirii, caci ea, daca te considera vrednic, iti va indrepta ea cursul!

7. Dragostea este tot ce avem, este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt.

8. Poate incerc prea mult sa ma amagesc… ca te pot uita, dar si-acuma simt pe buze… uneori… sarutarea ta!!

9. Te iubesc, cubulet de ciocolata!

10. Cand cineva va putea scrie cu un cub de gheata pe soare inseamna ca te va iubi mai mult ca mine.

11. Dorul e focul in care ard sperantele, dorintele, durerile, iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile…

12. Doua lucruri ma obsedeaza in viata: nevoia de sensuri si rasul tau in lumina diminetii.

13. Telefonul meu functioneaza cu dragoste. De cand te-am cunoscut nu s-a oprit niciodata.

14. Am sarutat cele mai dulci buze… am ascultat cel mai suav glas… Am privit cei mai frumosi ochi… am simtit cea mai calda atingere… Am inceput sa iubesc cea mai sincera inima… Te iubesc cum nu am crezut ca o sa pot iubi in viata mea… cu mintea si cu trupul… Iti multumesc ca ma faci fericita!

Vezi si statusuri cu i love you

15. Dragostea noastra se va sfarsi atunci cand un pictor orb va reusi sa picteze sunetul unei petale de trandafir ce se sparge de o masa de cristal.

16. Iti multumesc pentru ca existi in viata mea si pentru ca ma ajuti sa inteleg ce inseamna sa iubesti si sa fii iubita.

17. Dorul e focul in care ard sperantele, dorintele, durerile, iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile…

18. Esti ingerasul meu si vreau sa am grija de tine. Imi lipsesti mult…

19. Tu vei fi mereu langa mine, timpul ce trece va sta. Si rasaritul cu apusul.. .poate, se vor saruta.

20. Cine are capacitatea de a se indragosti, poate avea mereu incredere in iubire si in valoarea omului de care s-a indragosit…Te iubesc!

21. As vrea sa fiu zapada, sa ma topesc pe trupul tau, sa ma evapor si sa ajung in cer, sa le spun ingerilor ca si pe Pamant exista Raiul. Te iubesc!

22. Iubirea ta e singurul gand pentru care exist. Nu uita ca pentru tine traiesc. Si stii de ce? Doar ca sa te iubesc.

23. Te voi iubi si atunci cand marile vor seca… Te voi iubi si atunci cand stancile se vor topi… Te voi iubi si atunci cand scurs nisipul vietii va fi!

24. Toate zilele sunt nopti pana te vad, iar noptile stralucesc ca zilele cand te visez…

25. Locul tau e in paradis, dar pana ai sa ajungi acolo o sa am grija sa nu te simti prea rau nici aici pe pamant.

26. Esti iubitul mintii, inimii si trupului meu, esti printul fermecat al viselor mele romantice, incintarea si minunea sufletului meu!

27. Ajuta-ma sa te caut, cautandu-te sa te pot gasi, gasindu-te sa te pot iubi, iubindu-te sa nu ma mai satur de dragostea ta…

28. Tu esti viata mea, ziua nu are rost fara dragostea ta, cand te-am vazut am stiut ca dragostea inca o victima a mai facut!

29. As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc.

30. Uneori ai nevoie de dragoste, uneori ai nevoie de singuratate, uneori de zi , alteori de noapte, uneori de frig, uneori de caldura…dar intotdeauna am nevoie de tine!!!

31. E noapte, e frig si sunt atit de singura; iar gandul meu e cu tine mereu… as vrea sa te simt aproape, sa ma tii in brate si sa-ti spun cat de mult te iubesc.

32. Te iubesc mai sus de sus si mai departe de departe, te iubesc in toate formele posibile, in toate sensurile si sub toate stelele universului.

0 comments… add one

Leave a Comment