≡ Menu

De citit: 10+ mesaje haioase pentru un bun inceput de zi

Atunci cand o noua zi se iveste, poti citi dis-de-dimineata o multime de mesaje haioase. Dintre acestea, iti poti selecta unul tare amuzant pentru a fi postat pe reteaua de socializare. Cei care stiu de gluma vor aprecia ceea ce ai scris, cu siguranta.

Pe site-urile de socializare, se poate distribui si o poza pe care ai scris una dintre poantele zilei. Pentru acest lucru, cei care au un telefon cu Android, o pot face rapid cu ajutorul aplicatiei Textgram. Nu va trebuie decat putin timp si inspiratie cu iz de amuzament.

Dar, sa revenim asupra subiectului. Cele mai bune mesaje haioase se gasesc mai greu, majoritatea sunt deja cunoscute. Printre multitudinea de cuvinte funny, aveti sansa sa cititi si ceva mai deosebit.

Se stie ca umorul romanesc face si haz de diversele situatii care apar la un moment dat in viata unui om. Lucrurile sunt tratate cu mult optimism si voie buna, iar glumele si mesajele de ras fac parte din acest peisaj:

– In lumea asta exista 2 tipuri de persoane: Eu si personele care si-ar dori sa fie ca mine!

– Fetele sunt ca internetul. Toate domeniile interesante sunt luate deja.

– Dupa ce primesti acest mesaj trebuie sa-l trimiti cuiva pe care-l iubesti, unuia pe care-l urasti, unuia pe care-l placi si unuia cu care vrei sa te culci. Acum intreaba-te de ce ti l-am trimis eu.

– Dintii tai sunt ca stelele de pe cer: de un galben orbitor si la mare distanta unul de celalalt.

– Daca pastrezi acest mesaj, te vei gandi la mine, daca il vei ignora, ma iubesti, daca raspunzi ma doresti si daca nu raspunzi, nu poti sa traiesti fara mine!

– Prietene, aminteste-ti ca fara prostie nu ar fi intelepciune si fara uratenie nu ar frumusete…Deci la urma urmei lumea are nevoie de tine.

– Mi-am pierdut ursuletul de plush .. nu ai vrea tu sa dormi cu mine ?

– Cine se scoala tarziu nu e obosit, e patron, nu munceste si e fericit.

– Te iubesc asa cum un copil gras iubeste tortul de ciocolata!

– Am incredere in tine pentru ca esti prietena mea , dar de ce ma vb pe la spate? De ce nu-mi spui in fata? De ce spui tuturor…cat de draguta sunt? De ce?

– Imi plac zambetul tau de vis, privirea ta plina de inteles si ochii tai minunati! Mama, ce ma mai pricepi la minciuni!

– Am urmat sfatul lor si am ales un drum mai putin aglomerat…Poate sa imi spuna cineva unde sunt acum?

– Acest mesaj a fost trimis exclusiv pentru persoanele dragute si frumoase. Evident l-am trimis la un numar gresit. Ne pare foarte rau pentru deranj

– Vrei sa afli ceva interesant? Trimite urmatorul sms la numarul sotiei: Eu stiu totul!!! Cum ai putut???

0 comments… add one

Leave a Comment