≡ Menu

10+ cuvinte de impacare pentru persoana iubita ca sa ai succes in relatia ta

mesaje de impacareCateodata intervin mici discutii intre prieteni. Primii pasi pot incepe cu mesaje de impacare pentru persoana iubita, care trebuie sa fie trimise dupa ce veti analiza la rece toata discutia.

Pana la urma, conteaza o relatie frumoasa. Citeste, alege si trimite prin SMS unul dintre mesaje de impacare de mai jos:

1. Acum realizez ca alaturi de tine timpul se scurgea in alt ritm, mergeam cu pasi mai siguri pe drumul vietii si orice clipa petrecuta cu tine imi umplea sufletul de bucurie… Lasa-ma sa intru din nou in viata ta…

2. Ce-ar fi sa uitam tot ce s-a intamplat si sa o luam de la capat?! Promit ca nu mai fac daca promiti ca o sa iti treaca supararea de indata ce o sa deschizi felicitarea!

3. Aminteste-ti clipele de vis petrecute impreuna si nu te lasa influentat de o clipa nefericita. Avem o sansa impreuna, hai sa luptam pentru ea!

4. Am sa te iert si de data asta. Micile suparari pe care mi le faci nu pot invinge dragostea ce o simt pentru tine…

5. Iarta-ma pentru lacrima din ochii tai frumosi…

6. Te rog sa ma ierti. Stiu ca am facut o gafa mare de tot, dar te iubesc tare mult si promit sa ma revansez… diseara!

7. Daca iti spun ca te iubesc, nu ar fi indeajuns daca nu ti-as spune ca te iubesc pentru totdeauna!

8. Imi para rau pentru toate gafele pe care le-am facut. Te-am suparat, stiu… regret si sunt dispus sa repar totul… sunt dispus sa ma schimb!

9. N-am stiut sa te pretuiesc si acum ma tem ca e prea tarziu… pentru a mai repara ceva… Desi sufletul meu spera ca ma vei ierta… pentru ca el spera ca inca ma iubesti…

10. Esti facut(a) pentru mine..si, pentru asta, tu trebuie sa lasi fiecare prostie cu alte persoane… fara mine nu va merge nimic in viata ta.

11. O viata avem si nu se merita sa o traim in certuri si dusmanie. Sa-i lasam pe ceilalti si sa ne vedem de viata noastra asa cum a fost pana acum, frumoasa si plina de iubire!

12. Am gresit si imi pare rau. Nu am vrut sa te fac sa suferi. Voi asterne o mie da sarutari peste fiecare lacrima din ochii tai frumosi …

13. Sa lasam in urma tot ce-a fost mai rau, sa uitam de necazuri si neintelegeri si sa privim inainte zambind.

0 comments… add one

Leave a Comment