≡ Menu

Cuvinte cheie pentru blog din ce in ce mai greu de gasit

cuvinte cheie pentru blogDomeniile de la noi au aglomerat foarte mult motorul de cautare-Google, astfel ca putem vorbi de o adevarata competitie. Aceasta se da, asa cum deja banuiti, in cuvinte cheie, care au fost optimizate la maxim.

In acest moment, se poate intra pe o anumita nisa, dar pe cuvinte long-tail, adica cu o anumita lungime. Chiar si sfaturile specialistilor indica faptul ca SEO este un proces de durata, iar gasirea cuvintelor cheie compuse trebuie sa fie una dintre partile ecuatiei.

Cand vine vorba despre gasirea unor fraze ce se integreaza in nisa blogului, multi recomanda Google Adwords Keyword Tool, locul unde se pot gasi combinatii de cuvinte foarte bune. La adresa respectiva se poate verifica si numarul de interogari pe anumite fraze, dar si sugestii asemanatoare, ce pot fi extrem de folositoare. Aceasta optiune mi se pare extrem de utila, mai ales atunci cand esti in pana de idei.

Un alt tool, care in acest moment nu functioneaza, este cel de la trafic.ro. In casuta dedicata se introducea cuvantul cheie dorit, iar rezultatul furniza date interesante despre frecventa utilizarii unui cuvant cheie, dar si a derivatelor pe o perioada pana la un an.

Daca in urma cu 7 sau 8 ani se mai putea intra relativ usor printre rezultatele oferite pe o anumita cautare, de aceasta data lucrurile trebuie abordate intr-o maniera putin diferita. Pentru ca un blog sa primeasca trafic dintr-un anumit segment este nevoie de multa munca, de optimizare maximala.

Integrarea frazelor dorite trebuie sa fie perfecta pentru ca algoritmii au devenit din ce in ce mai buni. In acest context, nu poti scrie diverse lucruri fara legatura intre ele si sa poti sa speri ca vei fi primul la cautarea pe cuvantul dorit.

Un alt punct pe care il vad scris in foarte multe postari este acela ca articolele trebuie scrise normal, cu un linking intern relationat pe subiect. Lucrurile acestea pot fi de bun augur pentru ca pot propulsa articole bune, care merita cu adevarat a fi citite.

Pe langa cele doua tool-uri, mai cunoasteti si alte site-uri ce pot furniza cuvinte cheie pentru blog?

0 comments… add one

Leave a Comment