≡ Menu

Cum vezi linkurile cu probleme de pe site

verificare linkuriPosesorii de bloguri trebuie sa verifice acuratetea informatiilor si linkurilor care se gasesc scrise in articolele mai vechi. Prima ideea care va vine in minte este aceea a instalarii unui plugin, care sa faca anumite cautari de acest gen precum Broken links checker.

Sigur, este usor de instalat si de rulat, numai ca necesita timp si chiar resurse pe severul unde aveti instalat WordPress-ul. O alta alternativa, pe care o puteti incerca ar fi verificarea facuta de Dr. Link Check, care cautat pe net va da o adresa unde pasii sunt foarte simpli. Pur si simplu introduceti adresa website-ului pe care il doriti a fi verificat si veti obtine rezultate, care cu alte softuri nu le veti putea vedea in mod obisnuit.

Este o adresa care se poate retine pentru a face periodic diverse verificari, pentru ca, nu-i asa, erorile curg in urma, chiar daca  scrieti acum articole cu linkuri care functioneaza. Pe moment, as putea spune, pentru ca peste un timp veti putea avea supriza sa aveti linkuri cu probleme cu duimul.

0 comments… add one

Leave a Comment