≡ Menu

Cum sa promovezi rapid o pagina de Facebook, metoda buna

cum promovez o pagina de facebookSocializarea este o parte ce se integreaza tot mai mult in conceptul unui site. De aici si pana la creearea unei pagini de promovare nu mai este decat un pas. Odata ce s-a ales numele si primele postari creeate, se pune problema promovarii paginii de Facebook.

Sunt o multime de metode, care tin cont de perferintele utilizatorilor de FB, astfel ca o postare poate aduna suficiente like-uri. Totusi, o pagina aflata la inceput trebuie sa aiba un minim de abonati, care sa interactioneze cu postarea.

Cea mai rapida si simpla metoda, care functioneaza este aceea cu bani. Ca sa aduni un minim de 200 de abonati, nu iti trebuie o suma foarte mare, rezultatele fiind rapide. Aici vorbim de un interval de 4 sau 5 zile, in care poti sa primesti like-uri de la persoane cu un anumit interes.

Spre exemplu: daca ai o pagina cu citate, trebuie sa selectezi audienta care indrageste acest gen. Printr-o metoda initiala de acest gen, poti sa ai un punct de plecare, de unde va trebui sa mergi mai departe, de preferat fara bani.

2 idei despre schimbul de like-uri, discutii despre socializare

Una peste-alta, promovarea prin Facebook poate furniza un trafic frumusel, insa totul depinde si de numarul de abonati. Nu poti avea pretentii de la un numar de 200, dar cand cifra atinge cel putin 20.000, putem discuta despre un trafic relevant. Acum, se poate pune intrebarea: in cat timp pot ajunge la o asemenea valoare?

0 comments… add one

Leave a Comment