≡ Menu

Cum mai generezi venituri din articolele postate, legatura cu traficul virtual

castiguri din sitePrezenta online presupune, pe langa scrierea de articole, si posibilitatea de a castiga bani, mai multi sau mai putini. Legatura directa dintre postari si venituri este traficul, adica vizitatorii care te citesc. Cu alte cuvinte, cu cat esti mai citit, cu atat sansele de a face bani cresc.

Cu mai mult timp in urma, inscrierea in diverse directoare iti asigura si o vizibilitate din partea celor ce doreau sa cumpere publicitate. Fie ca era vorba de linkuri sau de bannere, oferta financiara se putea negocia foarte simplu pe baza datelor oferite de trafic .ro.

In zilele noastre, a te inscrie intr-un director devine deja o problema din punct de vedere SEO, iar plasarea de linkuri devine problematica din punctul de vedere al motorului de cautare.

Prezenta pe Facebook poate asigura un trafic bunicel, ce nu tine cont decat de propriile reguli, dar pentru a avea vizitatori trebuie sa ai multi abonati. Dupa cum se vede, socializarea targhetata poate genera bani din publicitate de site.

O alta modalitate de a face bani, pe care am vazut-o din ce in ce mai des la noi, este aceea de a scrie o carte despre cum poti sa te promovezi online, care se poate vinde. Pentru a avea ceva de spus, mai ales intr-o carte, trebuie sa ai multa experienta. Dupa aceea intervine si vanzarea propriu-zisa, ce nu este intotdeuna atat de simpla. Ca si activitate conexa, organizarea unor seminarii pe aceste subiecte prind foarte bine in aceste zile. Oricum ar fi, traficul genereaza venituri. Despre cum poti avea vizitatori, ramane o discutie deschisa in continuare.

In aceeasi idee, consulta si articolul: Legatura dintre bani si blog, o simbioza ce poate lipsi uneori

0 comments… add one

Leave a Comment