≡ Menu

Cronovizorul, masinaria care vede in trecut

cronovizorulUn aparat extrem de interesant, care vede si chiar face poze ale unor evenimente din trecut este cronovizorul. Acest dispozitiv a fost inventat de catre parintele Marcello Pellegrino Ernetti, care a fost profesor de muzica, preot exorcist si specialist in fizica cuantica.

Cu ajutorul cronovizorului s-au facut cateva incursiuni in trecut, iar imaginile prezentate au fost de-a dreptul naucitoare. Unele dintre acestea il infatisau pe Iisus Hristos, lucru care au consituit un lung sir de controverse in cadrul Bisericii catolice.

In acest moment, cronovizorul se afla la Vatican, fiind unul dintre cele mai bine pazite secrete. Aceasta noua descoperire este prezentata si de Francois Brune, care este autorul cartii Noul mister al Vaticanului.

O alta carte care trateaza acelasi subiect este The Creation and Disappearance of the World’s First Time Machine de Peter Krassa. Daca acest aparat chiar exista, atunci principiile sale ar putea avea numeroase intrebuintari. Cu ajutorul acestui dispozitiv se va putea rescrie chiar si istoria.

Evenimente care se vor fi prezentat subiectiv, vor putea fi analizate cu ajutorul cronovizorului. Pana cand va fi pus la dispozitia oamenilor de stiinta pentru a fi cercetat, dispozitivul care vede trecutul sta in pivintele incuiate ale Vaticanului, fiind un secret extrem de bine pazit.

0 comments… add one

Leave a Comment